SOS szemöldökfestés, mi lehet a baj?
Figyelt kérdés
Eddig teljesen jó volt a szemöldökfestési technikám az arányokkal együtt, de egy hónapja vmi teljesen megváltozott.... Fekete festéket használtam mindig és most felkenem, rajtahagyom 10-15 percig, lemosom, aztán néhány helyen érdekes pöttyös alakzatokban kikopik a festék. Vettem új festéket hátha a régivel van baj, de az új is ezt reagálta... A bőrömmel lehet vmi? Mert az utóbbi időben nagyon zsírosodik. Vagy a fogamzásgátló abbahagyása okozhatja ezt? Előre is köszönöm a válaszokat :)2013. máj. 4. 22:10
1/4 anonim válasza:
hormonális változás miatt simán lehet.hajat festetni sem lehet,amikor pl menstruálsz.milyen festék és oxi?előtte radírozd le ott a bőröd,hátha úgy befogja...
2/4 anonim válasza:
Elvileg egyik sem befolyásolhatja ilyen szinten.Menj el kozmetikushoz.
3/4 anonim válasza:
1-es vagyok.és kozmetikus....2-es!hidd el hogy befolyásolhatja a hormonszint.
Szülés után egyáltalán nem fogta be a hajam a hajfesték,akármilyen mesterfodrászhoz is járok...és ez a hormonváltozás miatt volt.
azért egy szemöldökfestés nem egy nagy kunszt,ügyesebbek otthon is megtudják maguknak csinálni.
4/4 A kérdező kommentje:
2 napja csináltam újra és most már rendben van minden. Köszönöm a hozzászólásokat :)
2013. máj. 7. 16:02
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!