Ti mit gondoltok arról hogyha egy lánynak színes a haja?
élénkebb szinekre gondolsz?
én is szeretnék egy kis pinket a hajamba, már évek óta feketére festetem, szerintem jó lenne:) nekem tetszik. am sztem fiúknak is jó a neon haj:)
2013. ápr. 28. 16:49
2/11 A kérdező kommentje:
hát nem is tudom. én inkább a pasztell színeket kedvelem mint pl.: pasztell lila, pasztell rózsaszín. igaz még fiatal vagyok és nem festem a hajam. de a továbbiakban szeretném de nem tudom hogy mondjam el a szüleimnek><
én is fiatal vagyok:)
nekem hirtelen jött az ötlet, anyának nézegettünk festékeket, és közben találtam olyat ami nekem tetszett és monta hogy akkor fessük be nekem azzal, mert neki az nem kell:) szerintem neked is megengednék:) bár ne kezdj rögtön egy teljesen más színnel, vagy nagyon feltünövel szerintem:) így könnyebben beleegyeznének a szüleid is:D
2013. ápr. 28. 16:55
4/11 A kérdező kommentje:
áá nem hiszem:D én mindenképp színesre festeném be a hajam:D és ők nagyon.. nem is tudom elmondani:D de majd csak a későbbiekben szeretném befesteni:D a barátnőm is szeret ő már megbeszélte a szüleivel neki, engedik hogy 14 éves korától bármilyen színű lehet a haja és be akarja festeni hófehérre! az azért nekem túlzás inkább kezdenék pasztellel:D
hófehér? az valóban durva lenne:)
de am a pasztelek is jók:)
2013. ápr. 28. 17:01
Nekem elől a frufrumba vannak lila melírok, amúgy világos barna a hajam, nekem tetszik, és sokan mondják, hogy jól is áll..
Nekem tetszenek az ilyesmi frizurák..
De az ilyen extrémebb, hogy nagyon színes vagy sokszín van benne azok már nemigazán jönnek be..
L/17
2013. ápr. 28. 17:03
7/11 A kérdező kommentje:
igen és nem az a nagyon erős szín mint pl a neon hanem olyan lágyak és igen. na a hófehér hajat nem vállalnám be semmiképp:D de itt például ebben a videóban tetszik a végeredmény az a zöldes haj
http://www.youtube.com/watch?v=tizVdWCcX18 8/11 A kérdező kommentje:
hát azok a színek amik egyáltalán nem passzolnak egymáshoz azok nekem sem jönnek be, de pl egy ombre haj tetszene
hát én ilyen zöldet se válallnék be.. szerintem inkább legyen természetes hatása egy hajnak..
2013. ápr. 28. 17:08
Nekem volt már mindenféle színű a hajam, kék volt a kedvencem, de sajnos ezek hamar kopnak, és 2-3 mosás után már festeni kellett újra, az ilyen színek meg elég drágák is. Arról már nem is beszélve hogy előtte szőkíteni kell és attól a fele hajad tönkre is megy.
2013. ápr. 28. 17:21
Kapcsolódó kérdések: