Kezdőoldal » Szépség és divat » Bőr- és hajápolás » Ti mit gondoltok arról hogyha...

Ti mit gondoltok arról hogyha egy lánynak színes a haja?

Figyelt kérdés
Vélemények?

2013. ápr. 28. 16:48
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:

élénkebb szinekre gondolsz?

én is szeretnék egy kis pinket a hajamba, már évek óta feketére festetem, szerintem jó lenne:) nekem tetszik. am sztem fiúknak is jó a neon haj:)

2013. ápr. 28. 16:49
 2/11 A kérdező kommentje:
hát nem is tudom. én inkább a pasztell színeket kedvelem mint pl.: pasztell lila, pasztell rózsaszín. igaz még fiatal vagyok és nem festem a hajam. de a továbbiakban szeretném de nem tudom hogy mondjam el a szüleimnek><
2013. ápr. 28. 16:51
 3/11 anonim ***** válasza:

én is fiatal vagyok:)

nekem hirtelen jött az ötlet, anyának nézegettünk festékeket, és közben találtam olyat ami nekem tetszett és monta hogy akkor fessük be nekem azzal, mert neki az nem kell:) szerintem neked is megengednék:) bár ne kezdj rögtön egy teljesen más színnel, vagy nagyon feltünövel szerintem:) így könnyebben beleegyeznének a szüleid is:D

2013. ápr. 28. 16:55
 4/11 A kérdező kommentje:
áá nem hiszem:D én mindenképp színesre festeném be a hajam:D és ők nagyon.. nem is tudom elmondani:D de majd csak a későbbiekben szeretném befesteni:D a barátnőm is szeret ő már megbeszélte a szüleivel neki, engedik hogy 14 éves korától bármilyen színű lehet a haja és be akarja festeni hófehérre! az azért nekem túlzás inkább kezdenék pasztellel:D
2013. ápr. 28. 16:58
 5/11 anonim ***** válasza:

hófehér? az valóban durva lenne:)

de am a pasztelek is jók:)

2013. ápr. 28. 17:01
 6/11 anonim ***** válasza:

Nekem elől a frufrumba vannak lila melírok, amúgy világos barna a hajam, nekem tetszik, és sokan mondják, hogy jól is áll..

Nekem tetszenek az ilyesmi frizurák..

De az ilyen extrémebb, hogy nagyon színes vagy sokszín van benne azok már nemigazán jönnek be..

L/17

2013. ápr. 28. 17:03
 7/11 A kérdező kommentje:
igen és nem az a nagyon erős szín mint pl a neon hanem olyan lágyak és igen. na a hófehér hajat nem vállalnám be semmiképp:D de itt például ebben a videóban tetszik a végeredmény az a zöldes haj http://www.youtube.com/watch?v=tizVdWCcX18
2013. ápr. 28. 17:04
 8/11 A kérdező kommentje:
hát azok a színek amik egyáltalán nem passzolnak egymáshoz azok nekem sem jönnek be, de pl egy ombre haj tetszene
2013. ápr. 28. 17:05
 9/11 anonim ***** válasza:
hát én ilyen zöldet se válallnék be.. szerintem inkább legyen természetes hatása egy hajnak..
2013. ápr. 28. 17:08
 10/11 anonim ***** válasza:
Nekem volt már mindenféle színű a hajam, kék volt a kedvencem, de sajnos ezek hamar kopnak, és 2-3 mosás után már festeni kellett újra, az ilyen színek meg elég drágák is. Arról már nem is beszélve hogy előtte szőkíteni kell és attól a fele hajad tönkre is megy.
2013. ápr. 28. 17:21
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!