Kezdőoldal » Szépség és divat » Egyéb kérdések » Fiúk! Mit gondoltok arról ha...

Fiúk! Mit gondoltok arról ha egy lánynak izmos keze van?

Figyelt kérdés
Elkezdtem tornázni és elég izmos kezem lett,nem annyira feltünő,de ha pólóban vagyok látni,és engem kicsit zavar mert nemtudom mit gondolnak róla. Vagy ha nem csinálom tovább a tornát nem lesz ilyen izmos kezem?

2013. ápr. 8. 15:20
1 2
 1/13 anonim ***** válasza:
100%
Talán izmos KAROD, nem kezed.
2013. ápr. 8. 15:45
 2/13 A kérdező kommentje:
jólvan akkor a karom;)
2013. ápr. 8. 16:13
 3/13 anonim ***** válasza:
35%
Őszinte leszek. Nekem nem tetszik. Egy lánynak finom lágy vonalai legyenek.
2013. ápr. 8. 16:15
 4/13 A kérdező kommentje:
Tudom,nekem sem tetszenek az izmos kezek lányon,de ez ellen most nem tudok semmit tenni? mármint hogy ne legyen izmos? vagy csak kevésbé?:/
2013. ápr. 8. 16:16
 5/13 anonim ***** válasza:
hagyad abba a tornaszast, hizzal el , es mar nm is leszel izmos :D
2013. ápr. 8. 17:22
 6/13 anonim ***** válasza:
100%
Nagyon is jól néz ki amikor egy lánynak szép izomzata van, és manapság már nem áll jól a gyengeség! Gyengének lenni nem egyenlő a nőiességgel, és erősnek lenni, illetve gusztusosan izmosnak pedig nem nem jelent nőietlenséget!
2013. ápr. 8. 18:02
 7/13 anonim ***** válasza:
81%

Ne az zavarjon, hogy másnak tetszik-e. Most komolyan olyan testben akarsz élni, ami másoknak megfelel? Mégis minek pazarolnád arra az életedet, hogy úgy néz ki, hogy az emberek elégedettek legyenek a kinézeteddel. Úgysem fogsz megfelelni "másoknak2, mindenkinek mindig.

Szerintem az izmos nők sokkal dögösebbek és szexik, mint egy összeesett, tartástalan, görbe hátú vékony lányka.

Látod, x válaszoló szerint "nőietlen2, mások szerint meg jól néz ki, tehát teljesen mindegy, mit csinálsz magaddal, lesz akinek nem az tetszik. Ha szeretsz tornázni, csináld, bodybuilder izmaid nem lesznek tőle (megjegyzem, kíváncsi lennék, milyen tornát csinálsz, mert egy rubint rékától nem lesznek olyan húdenagyon nem szexi izmos karjaid.)

Az a válaszoló, aki meg azt mondta hogy egy lány legyen törékeny meg vékony, az elmehet a búsba. Komolyan, mégis minek akarja ő eldönteni, hogy nézzen ki egy nő. Oké, hogy nem tetszik neki, de a nők nem azért vannak, hogy őt lenyűgözzék a kinézetével, szóval igazán abba lehetne hagyni, hogy a sok okos majd megmondja, mitől döglik a légy.

2013. ápr. 8. 18:30
 8/13 A kérdező kommentje:
Köszönööm:)) Utolsó naagyon tetszett amit írtál:) Amugy nem Rubint Rékára tornázom,egy külföldi lány vagyis inkább nő és 1hónapja csinálom a tornáit és látszik a változás:) köszi mindenkinek:)
2013. ápr. 8. 19:08
 9/13 anonim ***** válasza:
100%

81%, mintha csak én írtam volna, éljen a látásmód :D Nekem is bejönnek az izmoscsajok, de az a szint, amit egy átlaglány tornával elérhet, tényleg nagyon távol van a túlzástól.

Esetleg egy kép... :P

2013. ápr. 8. 19:21
 10/13 anonim ***** válasza:
Wash, főleg 1 hónap után :D
2013. ápr. 9. 12:27
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!