Fiúk! Mit gondoltok arról ha egy lánynak izmos keze van?
Ne az zavarjon, hogy másnak tetszik-e. Most komolyan olyan testben akarsz élni, ami másoknak megfelel? Mégis minek pazarolnád arra az életedet, hogy úgy néz ki, hogy az emberek elégedettek legyenek a kinézeteddel. Úgysem fogsz megfelelni "másoknak2, mindenkinek mindig.
Szerintem az izmos nők sokkal dögösebbek és szexik, mint egy összeesett, tartástalan, görbe hátú vékony lányka.
Látod, x válaszoló szerint "nőietlen2, mások szerint meg jól néz ki, tehát teljesen mindegy, mit csinálsz magaddal, lesz akinek nem az tetszik. Ha szeretsz tornázni, csináld, bodybuilder izmaid nem lesznek tőle (megjegyzem, kíváncsi lennék, milyen tornát csinálsz, mert egy rubint rékától nem lesznek olyan húdenagyon nem szexi izmos karjaid.)
Az a válaszoló, aki meg azt mondta hogy egy lány legyen törékeny meg vékony, az elmehet a búsba. Komolyan, mégis minek akarja ő eldönteni, hogy nézzen ki egy nő. Oké, hogy nem tetszik neki, de a nők nem azért vannak, hogy őt lenyűgözzék a kinézetével, szóval igazán abba lehetne hagyni, hogy a sok okos majd megmondja, mitől döglik a légy.
81%, mintha csak én írtam volna, éljen a látásmód :D Nekem is bejönnek az izmoscsajok, de az a szint, amit egy átlaglány tornával elérhet, tényleg nagyon távol van a túlzástól.
Esetleg egy kép... :P
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!