Kezdőoldal » Szépség és divat » Egyéb kérdések » Fiúk! Mit gondoltok arról ha...

Fiúk! Mit gondoltok arról ha egy lánynak izmos keze van?

Figyelt kérdés
Elkezdtem tornázni és elég izmos kezem lett,nem annyira feltünő,de ha pólóban vagyok látni,és engem kicsit zavar mert nemtudom mit gondolnak róla. Vagy ha nem csinálom tovább a tornát nem lesz ilyen izmos kezem?

2013. ápr. 8. 15:20
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:
Jé, tényleg, észre se vettem :D Na így már teljesen hiteltelen a dolog, csalódott vagyok.
2013. ápr. 9. 12:37
 12/13 A kérdező kommentje:
igen a tornát egy hónapja csinálom,de én már vagy 3,4éve atlétikás vagyok és ott nem igazán csinálunk/csináltunk mást mint talajtornát:/
2013. ápr. 9. 14:47
 13/13 anonim ***** válasza:
Szia! Gergő vagyok. Így elég nehéz megmondani, hogy milyen izmos a karod, és mennyire szép, vagy nem szép, ha nem látom, látjuk. Nincs egy képed róla? A volt barátnőmnek is izmos karja volt, izmosabb mint az átlag, de vékony volt, csak az a szálkásabb típus, ő kimondottan szerette, hogy olyan a karja, amikor ujjatlanban volt, sokszor be is feszítette, aztán élvezte, hogy mindenki ledöbben az izmain.
2013. jún. 1. 07:40
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!