Mit gondoltok arrol, ha egy lánynak csak pár raszta tincse van?
Tehát: nem az egész haja raszta, hanem mondjuk van a hajánál kicsit hosszabb raszta tincse olyan 4-6 db?
Pl: van egy csaj, olyan vállig-hátközépig ér a haja, és alulra hosszabbított tincsekből csinál kb 4 raszta tincset?
Akinek tetszik, annak milyen színben? :D
Kort, nemet legyetek szívesek írni! :)
Köszi!
16L.
Hát tudjátok, így alulra gondoltam. :D Mittudom én a vállig érő haj alsó részéhez hosszabbítani tincseket, és abból pár rastatincset :D.
Remélem érthetően mondom, ha nem akkor szóltok :D:D
Én értem, de nekem nem tetszik. Számomra nem nyújt elegáns hatást, nem tartom szépnek és nem érzem szexinek.
Ne haragudj, attól még másnak lehet, hogy tetszik.
nekem nem tetszik.. Szerintem már akkor jobb ha az egész rasta.. Mondjuk azt elötte nagyon gondold át.
15/l
Semmi köze nincs a reggie stílushoz a magyar kultúrának, tehát nevetségesnek tartom itt az egész stílust. Amúgy szerintem undorító, pláne egy lány esetében a raszta haj. De szíved joga úgy hordani ahogy akarod.
17/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!