Az lehet hogy a balzsamtól zsírosodik jobban a hajam?
Figyelt kérdés
Úgy szoktam hajatmosni, hogy van ilyen 2 az 1-ben samponom. sampon meg balzsam. De mellette csak sima balzsamot is használok. 2-3 percet rajta hagyom a hajamon a balzsamot aztán lemosom. Az lehet hogy atól zsírosodik? De mindenhol azt hallottam hogy ha ilyen sampont használ is valaki de amellé még sima balzsamot is kell használni. De valahol olvastam hogy ez zsírosítja is a hajat ha sokat mosok balzsammal hajat. Mi az igaz? Zsírosítja vagy nem?2009. szept. 26. 17:06
1/8 anonim válasza:
Nekem iszonyatosan zsírosítja, de mondjuk alapból hajlamos a hajam rá. Már nem is használok emiatt balzsamot, csak 2 az 1ben sampont, és a hajam is puha lesz tőle, szóval fölösleges rá a balzsam XD
Ha alapvetően nem zsírosodik a hajad, akkor arra kell figyelni a balzsamnál, h. a fejbőrőd közelébe ne kerüljön, mert attól viszont zsíros lesz.
21/L
2/8 anonim válasza:
Szia!
Én is használok hajbalzsamot,és észre vettem h attól jobban zsírosodik a hajam..
3/8 A kérdező kommentje:
ksözönöm a válaszokat. akkor legközelebb balzsam nélkül mosok hajat és meglátom majd. :D
2009. szept. 26. 17:51
4/8 anonim válasza:
Nekem is ilyen samponom van de én keverem eg ykéne gyógysamponnal mert ezek általában nem a legjobb tisztítók és bizony kicsit zsírosak is, szóval azért kell egy normál sampon vagy ajánlom a Dove szappant az is jó :)
5/8 anonim válasza:
Nekem is zsírosodásra hajlamos hajam van, de nem vettem észre, hogy balzsam nélkül jobb lenne. Persze ha a fejbőrödre is kensz a balzsamból, akkor ne csodálkozz, hogy zsírosodik, mert az a hajvégekre van... Én csak nyaktól lefelé teszek a hajamra, ott meg nem tudja zsírosítani.
6/8 anonim válasza:
nekemis zsírosította, abba is hagytam
7/8 anonim válasza:
Szia, a 2 az 1-ben sampont cseréld le sima samponra+balzsamra.
8/8 A kérdező kommentje:
oké. csak az a baj hogy avonból rendetlünk sampont ilyen 2 az 1-bent és van két dobozzal. úgyhogy elhasználom. amúgy nem csak a hajvégekre teszek :S akkor azért. Köszönöm a válaszokat :D
2009. szept. 27. 12:38
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!