Kezdőoldal » Szépség és divat » Bőr- és hajápolás » Nagyon hamar zsirosodik a...

Nagyon hamar zsirosodik a hajam. Mit tegyek?

Figyelt kérdés
annyira hogy két naponta kell mosni, a harmadik napon nagyon gáz, pantenet hazsnálok, több fajtát probáltam már de mindig igy volt.. szerintetek?
2011. nov. 16. 19:56
 1/7 anonim ***** válasza:
vmi gyógyszertárit válassz, azok amiket reklámoznak, azok sz.art sem érnek :)
2011. nov. 16. 20:21
 2/7 anonim ***** válasza:

Valószínűleg abban a korban, vagy. Ha két naponta kell akkor moss két naponta. Ne használj pakolásokat, hajlakkot, és semmi olyasmit amitől zsírosodhat.

Ne váltogass olyan sűrűn sampont, vegyél zsírosodás ellenit, sokszor öblítsd le hogy még véletlen se maradjon benne sampon, ha este mosol hajat szárítsd meg lefekvés előtt.

Ne nyúlkálj hozzá folyton a kezeddel.

én ne legyen mindig kiengedve/összekötve..néha váltogasd. Ja és nekem az is bevált hogy csak kiengedett hajjal alszok...és mindig nagyon nagyon masszírozd bele a sampont a fejbőrödbe.

Remélem ennyi tipp elég lesz, és remélem tudtam segíteni, ha nem lesz változás, kérdezz egy jó fodrászt, vagy végső estben vegyél gyógyszertárakban kapható sampont. :)

2011. nov. 16. 20:23
 3/7 anonim ***** válasza:
előző vagyok: ha már nagyon gáz lenne a helyzet menj el bőrgyógyászhoz
2011. nov. 16. 20:25
 4/7 A kérdező kommentje:
mindig le van engedve,nem használok hajlakkot, semmit, csak sampont, probáltam már balzsammal is de nem hatott, fürdés után egyből száritom, lehet h a gyogyszertári sampon bejön köszi a sok tanácsot =)
2011. nov. 16. 20:34
 5/7 anonim ***** válasza:
Nem azért zsírosodik, mert gyakran mosod? Próbáld ritkábban. Egy időben én is kétnaponta mostam a hajamat, de most már csak 3-4 naponta szoktam, így sokkal lassabban zsírosodik.
2011. nov. 16. 22:44
 6/7 A kérdező kommentje:
probáltam dea harmadik napon annyira kellemetlen volt már, annyira zsiros, hogy nem birtam ki
2011. nov. 17. 11:14
 7/7 anonim ***** válasza:
Így viszont a második nap lesz ilyen
2011. nov. 17. 11:16

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!