Mit tegyek? Nagyon hamar zsírosodik a hajam! Mitöl?
Szerintem az lehet a baj, hogy rászoktattad a hajad a napi hajmosásra. Ugyanis minél gyakrabban mosunk hajat, annál hamarabb hajlamos a zsírosodásra, mert ehhez szokott hozzá. Próbáld meg fokozatosan csökkenteni a hajmosást és vegyél valami zsírosodásra való sampont meg gliss kur sprayt használj, amikor már zsírosnak érzed, attól tisztább lesz.
Nekem hosszú hajam van és elég 1 héten 1-szer hajat mosnom. Nekem is zsírosodik, de nem annyira, inkább csak a teteje. És még azt is megpróbálhatod, hogy csak a frufrut mosd gyakrabban, akkor is tisztábbnak hat a haj. Én szoktam úgy, hogy a frufrumat sűrűbben mosom, mivel az hamarabb zsírosodik be, és ezáltal tisztábbnak tűnik a haj. Tehát a lényeg: fokozatosan szoktasd hozzá a hajadat a ritkább hajmosáshoz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!