Mitől zsírosodik ilyen gyorsan a hajam, fejbőröm?
közrejátszik a stressz, de! vegyél erőt magadon és 2hétig ne moss hajat,vagy minimum 1!!!
de azt tartsd be akármilyen zsíros!
nekem fenék alatti hajam van és nagyon zsíros volt,het2-3x mostam hajat.aztán egyszer csak ellustultam és mivel nagyon hosszú,nem mostam és 2hét múlva vettem rá magam. megmostam és megint vártam és egyáltalán nem zsírosodott olyan hamar,mint amikor sűrűn mostam. egészséges ha heti 1x mosol hajat és ennyi,ja és ne használj sűrűn kencéket.zselé,wax meg ilyenek
Ne mostt 2 naponta hajat. nem egéaszséges. Heti csak 1x mosd meg. Alakíts ki magadnak olyan módszert, amit minden hajmosásnál ugyan úgy csinálj. :D (nekem pl rövid hajam van, mármint nem rövid, vállig érő:D, és én úgy csinálom, h először megmosom Garnier samponnal, majd Nivea, majd garnier balzsam, és ilyen kimosható hajápoló (avonos) :D nem muszáj ezekkel, de alakítsd ki, ja és fürdés közben ne csak 1x mosd meg, min. 2x, és balzsam. :D
16/L
17 éves vagyok, és 2x mosok hajat egymást után 2 naponta, mondjuk most próbálom kihúzni 3 napig.
És próbáltam már 1000 féle sampont és sajnos eggyik se jött be ez úgy értem hogy a legolcsóbbtól a legdrágábbig.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!