VV5! Milyen sampont használhatnak a villalakók bent? Az én hajam nagyon zsírosodik és büdösödik.
Olyan szép a hajuk, még Annamarinak is lágyabb lett az a seprű haja.
Igaz, nekem nem a töredezettséggel van gondom, hanem nagyon zsírosodik. 2 naponta mosom a hajam, ha este megmosom másnap este fele már zsírosodik 2. nap meg már egyenesen zsíros és büdös:S
Segítsetek.
Betegségem van, ha büdösödik a hajam? Ilyet se hallottam még. Milyen betegség lehet ez?
Mert amúgy egészséges, gyönyörű hajam van, csak az említett két probléma áll fenn, de ez már évek óta...ha jól saccolom úgy 6-7 éve.
itt van egy cikk a büdös haj szindrómáról, lehet neked is ez van:S
amúgy próbáld meg inkább 3 naponta mosni, mert minél gyakrabban mosod, annál jobban zsírosodik. én volt, hogy naponta mostam, akkor már estére zsíros volt, most 4naponta, és 3-4. napon zsíros. ilyenkor összefogom. tudom, hogy nem valami jó megoldás, de jobb, minthogy xév múlva kihulljon a hajam:S
21L
köszönöm a linket!
nekem nem állandóan büdös a hajam, csak a 2. napon mikor újra megmosom. És nem dohos, vagy szivacs szagú, hanem az a tipikus zsíros fejbőr szaga van. Nem vészes, párom se érzi, ezt inkább én érzem általában úgy, hogy néha megcsap a szaga, mert hát ugye az én fejemen van az orromtól pár centire.
Kipróbáljam az ecetes vizet plusz valamilyen jóféle sampont esetleg? Mit ajánlotok?
És utolsó igazad van, nem akarom hogy kihulljon a hajam, mert gyönyörűszép, dús, erős, nem akarom én ilyen gyakran mosni, csak idegesít ez a dolog. :(
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!