Szilikonmentes sampon és balzsam mellett szilikonos hajvégápoló?
Miért ne vennél? Attól, hogy most nagy divat lett csak szilikonmentes hajápolókat használni, még nem biztos, hogy azok jók is. Nyugodtan vegyél szilikonos balzsamot is, nem kötelező menteset használni. Egyébként is a legtöbb negatívum, amit terjesztenek a szilikonos hajápolókról nem igaz.
A töredezést le kéne vágni, mert az már csak csúnyább lesz sajnos, és ha nagyon törik a vége, akkor elvékonyodik, illetve a növekedést is lassítja, ha mindig letörnek a hajvégek. Úgy nem tudod szépen növeszteni.
Szia!
Én is növesztem évek óta a hajam :) Szilikonmentes sampont és hajpakolást használok, viszont a hajvégápolóm szilikonos. Nagyon vékony szálú a hajam, ezért iszonyatosan hamar töredezik, ezért muszáj használnom. Amúgy is csak a hajad alsó részére kell tenni belőle és megvédi a hajat a töredezéstől is. Szerintem nyugodtan használd.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!