Póthajat szeretnék. Hogyan kellene ápolnom?
Figyelt kérdés
Európai , 55 cm-eset hajat szeretnék. A fodrászatban azt mondták hogy semmivel sem kell ápolni de, az eredeti hajam is eléggé törik tehát a póthajra még jobban kellene vigyázni. Ti milyen termékeket használtok? Mik váltak be?2012. szept. 6. 17:26
1/2 Caffatka válasza:
Én még nem rendelkeztem póthajjal, így az ápolásával sem vagyok teljesen tisztában, de azért gondold át az egészet, ha a hajad nem túl erős. Barátnémnak is volt, ilyen forró akármivel odahegesztős típus (hajtövénél odaillesztős), és elég hamar elkezdett hullani tőle a haja rendesen, a póthaj súlya miatt...
2/2 anonim válasza:
A póthaj ápolásához ajánlatos keratint, proteint és szilikont tartalmazó termékeket használni. Hőillesztés esetén kerülendő az alkoholt, kőolajat és gyümölcssavat tartalmazó termékek használata (ezek oldják a keratint).
Én a következőket használom:
sampon: Schauma krém és olaj
balzsam: Kallos latte/placenta
hajolaj: Infinity crystal serum
kifésülő spray: Schauma krém és olaj/Gliss Kur Tápláló olaj
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!