Az alábbi gliss kur termékek közül melyik kettőt lenne érdemes megvenni? (képeket linkelek lent)
A hajam nagyon száraz és sprőd, ezen szeretnék változtatni. A hajvasalást minimálisra csökkentettem (max. heti 1x vasalom), viszont a mostani hajápoló termékeim már nem használnak. A gliss kur ultimate repair termékcsaládot szeretném kipróbálni, de csak 2 termékre van pénzem. Melyik kettő kombinációja lenne a legjobb?
Balzsam: [link]
Pakolás: [link]
Ne mosd ki balzsam: [link]
Hajvégápoló: [link]
Nos, mit gondoltok? Melyik kettő kombinációja lenne a legjobb?
A pakolást és a hajvégápolót venném meg. Ugyanezt a pakolást használom és már az első használat után jelentős változást tapasztaltam. A hajam nem volt száraz még a 3. nap után sem és nagyon fényes és illatos volt még akkor is.
Már 4 éve használom a gliss kur hajvégápolót (a fehér színűt) és még sosem csalódtam benne. A hajvégeimet nagyon hidratálja, még fél év után sem töredezik tőle. Naponta 2x használom. Én imádom. Most láttam meg az üzletekben, hogy van belőle fekete is, legközelebb biztos, hogy azt fogom megvenni a fehér helyett. Biztos vagyok benne, hogy nem rosszabb, mint a fehér.
A sima balzsamnak nem látom értelmét, ha megveszed a pakolást, a fújós balzsam a többi gk fújós balzsamból kiindulva nem jó ápolásra, csak a kifésülésben segít + megkoronázza a hajunkat egy jó illattal.
A pakolásra én is gondoltam mindenképpen, csak nem tudtam eldönteni, hogy melyiket kéne még mellé megvenni. A mostani hajvégápolómba már alig van, úgyhogy valószínűleg azt fogok még venni.
Köszönöm a válaszokat! :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!