Kiöblítendő balzsam hajvégápolóként?
Figyelt kérdés
Többen is úgy használják a kimosandó balzsamokat, hogy éjszaka bekenik a hajukat és reggelre teljesen beszívja, vagy akár nappalra is tesznek egy kicsit a végére.
Én nem értem, hogy miért nem kimondottan hajvégápolót használnak inkább. Talán jobb? Vélemény? :)
2012. aug. 4. 13:55
1/2 anonim válasza:
Ha nekik úgy beválik, akkor nekik úgy jobb. Én hajmosás után kenek rá balzsamot. Pár perc után lemosom, majd kényelmesen kifésülöm az amúgy nehezen fésülhető hajam. Nekem meg így vált be. Egyébként meg tényleg az a balzsam fő funkciója, hogy a hajvégeket ápolja.
2/2 anonim válasza:
én balzsammal az egész hajamat bekenem (menetelesre van vágva frufruval szval csak így tudom) és kibklítem .így is nagyon jó :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!