Mit tehetek hajtöredezés ellen?
Pantene Pro-V sampon! Behatol a hajszálak gyökereibe és onnan táplálja a hajat!
*reklám szignál*
pantenet-t nem használok, eléggé állatkísérletes, sok durva képet láttam
én a gliss kur-t ajánlom, az nagyon jó,sampon,balzsam,akármi,de a legjobb a hajvég ápoló olaj,1 használat után semmi !
A Pantene Pro V pont állatokon volt tesztelve!
Egyébként nekem is nagyon töredezett volt a hajam, amikor vettem egy hajvasalót. De nem bántam meg, ugyanis ekkor kezdtem el igazán ápolni a hajam. Sampont és balzsamot én a fejbőrömnek megfelelőt használok (korpás), nem a hajamnak. :)
Használok hajvégápolót is.
Vagy ezt: [link]
Vagy ezt: [link]
Ricinus olajat is használok heti 2x 2 okból is:
1. Gyorsabban nő tőle a hajam. DE tényleg :)
2. A töredezést is segít megállítani.
és ezek mellet még olcsó is (a gyógyszertárakban kapható)
Vélemények róla:
Heti egyszer használok ilyet is:
mert ez szintén töredezett hajra ajánlott. :) Imádom!!!
Használok még egy Avonos Gránátalmás sprayt minden hajmosás után.
Végül, de nem utolsó sorban ajánlom, hogy használj hővédő spray-t amikor vasalod a hajad.
Ilyet használok: [link]
Én heti 3x-4x vasalom.
Ha nincs hideg levegőfújás funkció a hajszárítódon, akkor száríthatod meleggel, de akkor ismételten fújj rá hővédő spray-t.
FONTOS: hajmosás után ne dörzsöld a törölközőt a hajadon, hanem csak simítsd végig.
+ 1 Tipp: én 2-3 havonta mindig levágom (saját magam otthon) a hajamat. De csak kb. 1 cm-t. Így levágom az esetleges töredezett hajszálakat.
Szerintem mindent leírtam. Én ezeket használom és tényleg, alig törik a hajam :) Remélem tudtam segíteni!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!