Kezdőoldal » Szépség és divat » Bőr- és hajápolás » Mit tudok tenni a hajtöredezés...

Mit tudok tenni a hajtöredezés ellen, ha a hajvágás nem használ már?

Figyelt kérdés
Iszonyatosan töredezik a hajam. Vékony szálú,és nem is olyan hosszú. Nagyon csúnya,h töredezett és ilyen szálkás,de már nem akarok fodrászhoz menni,mert nem nő olyan gyorsan, mint ahogy vágatom és végül már attól félek nagyon pici lesz.

2012. okt. 28. 18:53
 1/6 anonim ***** válasza:
Ápolod rendesen?? balzsam, pakolás? vasalod, fested? valamitől csak töredezik...
2012. okt. 28. 19:06
 2/6 A kérdező kommentje:
Nem vasalom nem is vasaltam soha,nem festem. Balzsamot használok most vettem egy szérumot is ,de semmi :(
2012. okt. 28. 19:08
 3/6 anonim ***** válasza:
Nálam is ez volt. Bár nekem hosszú hajam van. Én mélyebben bele ástam magam mert nagyon idegesített :D El mentem vérvételre ott minden rendben volt. Aztán el mentem egy ilyen "haj szakértőhöz" fel írt nekem vitaminokat és egy gyógynövényes sampont. :) 1 hónap múlva látványosan meg változott a hajam kinézete. Mindenki kérdezgette hogy mit csináltam vele :) Még a színe is meg élénkült. Én azt javaslom hogy ha semmi nem használ (én is végig próbálgattam mindent) akkor ásd bele magad mélyebben te is. :) Üdv. Marcsi
2012. okt. 28. 19:15
 4/6 A kérdező kommentje:
óóóó nagyon köszönöm :D
2012. okt. 28. 19:28
 5/6 anonim ***** válasza:
100%
próbáld ki a meleg ollós hajvágást, nagyon jó.
2012. okt. 28. 19:29
 6/6 anonim ***** válasza:
hajgyógyász meg tudja vizsgálni mikroszkóppal a hajszálakat és a fejbőrnél is hogy mi a szitu, én azt javaslom keress fel egyet
2012. nov. 22. 18:53

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!