Nagyon gyorsan zsírosodik a hajam, mit javasoltok?
Garnier citromos és kaolinos - nem jött be, sőt egyre rosszabb tőle, pedig eleinte jónak tűnt, ez a 3ik dobozom belőle itthon.
Dm-es Alverde samponok - nagyon jók, de nem zsíros hajra. Van zsíros hajra való belőle, valami agyag van benne, hát attól már hajmosás után tapad a hajam, mint amikor már zsíros, szörnyű.
Nekem elég hosszú a hajam, illetve vékony szálú. Azon is gondolkodtam, hogy lehet túl sok utóápolót pakolok a hajamra (balzsamot a hajvégekre, aztán nem kimosós balzsam és hajvégápoló olaj még) és hiába igyekszem elkerülni a hajtövet, mégis fésűvel átviszem a hajtőre is a cuccokat, talán ezért zsírosodik gyorsabban.
Én a dm-es kék kupakos száraz sampont szoktam venni, 500 forint körül van, azt szoktam 2-3-ik napon reggel befújni, átfésülöm és összefogva még jó vagyok aznapra.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!