Kezdőoldal » Szépség és divat » Bőr- és hajápolás » Nagyon gyorsan zsírosodik a...

Nagyon gyorsan zsírosodik a hajam, mit javasoltok?

Figyelt kérdés
Szerintem már nem okés, hogy annyira gyorsan zsírododik a hajam, hogy 24 órát alig bír ki. Ráadásul vékony szálú, és frissen mosottam is tincsekbe összeáll. Neten keresgéltem, és ételeket, étrendet néztem, amiket felsorolt, pont azokat rengeteget fogyasztok, mégis szörnyű a hajam. Májusban elmegyek fodrászhoz, hogy a tablón, ballagáson, kirándulási fotókon legyen valami frizurám, most a lapockám alá ér a hajam. 2-4 naponta szoktam hajat mosni, váltogatom a samponokat, különösebb javulást egyik sem hozott, pedig használok kifejezetten zsíros hajra való sampont. Ráadásul kicsit még fakó is a színe. Rossz a közérzetem. A frissen mosott hajam se szép. Nem tartja meg a formáját semeddig. Lelapul, zsíros lesz. Reménykedem, hogy ezt idővel kinövöm, de más 14 körüli gyereknek nem zsírosodik ennyire a haja, ha pedig túl sűrűn mosom, a szálak végét is roncsolnám, mert törné.

2013. ápr. 11. 21:50
1 2 3
 21/22 anonim ***** válasza:
Én is így voltam, mindíg egyre gyorsabb és radikálisabb módszert kerestem, de egyre jobban zsírosodott. Aztán valahol olvastam, hogy minden ilyesmihez hozzászokik a fejbőr, és ezért gyorsul fel a faggyútermelés. Úgyhogy elkezdtem parfüm szinezék és egyéb ilyesmi mentes kímélő sampont használni ( a DM-ben kb. 500ft a Baleás) és az segített. Nekem minden nap kellett mosnom, úgyhogy mindíg csak fél nappal toltam ki, úgy hogy minden másnap reggel mostam. Aztán pénteken nem csak vasárnap. Azrán minden másnap este. Stb Szerintem ez egy egész jó módszer
2013. aug. 20. 17:25
 22/22 anonim ***** válasza:

Garnier citromos és kaolinos - nem jött be, sőt egyre rosszabb tőle, pedig eleinte jónak tűnt, ez a 3ik dobozom belőle itthon.

Dm-es Alverde samponok - nagyon jók, de nem zsíros hajra. Van zsíros hajra való belőle, valami agyag van benne, hát attól már hajmosás után tapad a hajam, mint amikor már zsíros, szörnyű.

Nekem elég hosszú a hajam, illetve vékony szálú. Azon is gondolkodtam, hogy lehet túl sok utóápolót pakolok a hajamra (balzsamot a hajvégekre, aztán nem kimosós balzsam és hajvégápoló olaj még) és hiába igyekszem elkerülni a hajtövet, mégis fésűvel átviszem a hajtőre is a cuccokat, talán ezért zsírosodik gyorsabban.

Én a dm-es kék kupakos száraz sampont szoktam venni, 500 forint körül van, azt szoktam 2-3-ik napon reggel befújni, átfésülöm és összefogva még jó vagyok aznapra.

2013. aug. 30. 14:13
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!