2naponta kell hajat mosnom, de lassan már szinte minden nap moshatnék hajat olyan hamar zsírosodik. Valami pakolás ez ellen?
Figyelt kérdés
2013. ápr. 1. 14:41
1/9 Dominiii válasza:
Hát ez elég rossz lehet mert én is néha így járok. Amit tudok tanácsolni hogy nem most meg akkor se ha már zsíros kösd össze és szépen szoktasd át a hajad 3 napontára és hát ha neked is beválik :D
2/9 A kérdező kommentje:
azt tenném,de hát ha úgy megyek a suliba tök gáz,meg észre is veszik,engem is idegesít.:S
2013. ápr. 1. 14:52
3/9 anonim válasza:
Probald ki a száraz sampont. Vagy babapúdert. Amikor mosnád a hajad helyette szórd meg púderral, törölközövel dörgöld bele és aztán másnap mosd meg. Egy napot igy kitolhatod. :)
4/9 anonim válasza:
szoktasd át nyáron a hajad a 3-4 napra, ha sokat jársz strandra oda nem is baj ha zsíros hajjal mész.
5/9 A kérdező kommentje:
de suliba tényleg gáz úgy járni.:S száraz sampont azt akarok venni.:)
2013. ápr. 1. 18:33
6/9 anonim válasza:
Pedig így sajna egyre rosszabb lesz:s fogd össze, kevésbé látszik..meg, ha otthon vagy, húzz rá 1-2 napig.
Régebben én heti 2x mostam, de tudatosan csökkentettem és most már van, hogy 1 hét után se kezd túlzottan zsírosodni..
7/9 A kérdező kommentje:
az jó!:)
hát megpróbálom,csak tényleg nem érzem úgy jól magam.:S
mert ha összefogom akkor is nagyon látszik.:/
2013. ápr. 2. 09:37
8/9 anonim válasza:
A szárazsampon drága, 600-1000 ft és ha végigfújod vele a hajad kb 3 alkalomra elég.Inkább hintőpor, és próbáld meg minnél több napra elhúzni a hajmosást.
Amúgy Head&Shoulders sampont használj és minden hajpakolást erősen moss ki, a hajápolót ne használd a fejtövednél!
9/9 A kérdező kommentje:
már vettem száraz sampont és nagyon jó.:)
2013. ápr. 23. 19:08
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!