Kezdőoldal » Szépség és divat » Bőr- és hajápolás » Nagyon gyorsan zsírosodik a...

Nagyon gyorsan zsírosodik a hajam, mit javasoltok?

Figyelt kérdés
Szerintem már nem okés, hogy annyira gyorsan zsírododik a hajam, hogy 24 órát alig bír ki. Ráadásul vékony szálú, és frissen mosottam is tincsekbe összeáll. Neten keresgéltem, és ételeket, étrendet néztem, amiket felsorolt, pont azokat rengeteget fogyasztok, mégis szörnyű a hajam. Májusban elmegyek fodrászhoz, hogy a tablón, ballagáson, kirándulási fotókon legyen valami frizurám, most a lapockám alá ér a hajam. 2-4 naponta szoktam hajat mosni, váltogatom a samponokat, különösebb javulást egyik sem hozott, pedig használok kifejezetten zsíros hajra való sampont. Ráadásul kicsit még fakó is a színe. Rossz a közérzetem. A frissen mosott hajam se szép. Nem tartja meg a formáját semeddig. Lelapul, zsíros lesz. Reménykedem, hogy ezt idővel kinövöm, de más 14 körüli gyereknek nem zsírosodik ennyire a haja, ha pedig túl sűrűn mosom, a szálak végét is roncsolnám, mert törné.

2013. ápr. 11. 21:50
1 2 3
 11/22 anonim ***** válasza:
Én olyan médea sampont használtam a sárgát, most zöldet használok. De egyik sem segített.. :(
2013. ápr. 11. 23:32
 12/22 anonim ***** válasza:
Nekem is nagyon zsírosodik a hajam. Mindent kipróbáltam, de a WU-2 oldotta meg a problémát :)
2013. ápr. 12. 12:40
 13/22 anonim ***** válasza:
Hajmosás végén hideg vízzel mosd át. Elvileg annyira nem fog utána zsírosodni.
2013. ápr. 12. 12:44
 14/22 A kérdező kommentje:
Hát a wu2 nekem nem jó, kifejeszetten gyorsan zsírosodik tőle a hajam, hajmosás utáni öblítéskor hidegebbre vátok, de nem vettem észre változást. Ezt a média sampont kipróbálom, meg holnap reggel megmosom egy eladásra, cirtomos vízzel öblítem le. Állítólag az jó. Majd meglátjuk.
2013. ápr. 12. 19:13
 15/22 anonim ***** válasza:
Én is hasonló helyzetben vagyok , nekem a fodrászom a csalános sampont ajánlotta , csak azzal meg az a baj hogy sok embernek nagyon viszket tőle a fejbőre :/ De szerintem próbáld ki, hátha .
2013. ápr. 13. 21:15
 16/22 anonim ***** válasza:

# 11/15

Meddig használtad? Legalább félévig kell kb, hogy észrevehető legyen.

2013. ápr. 13. 22:40
 17/22 A kérdező kommentje:
Átszoktatni is próbáltam 3-ról 4 napra, de kicsit sem javult, és visszaálltam. Aztán tavaly nyáron próbálkoztam megint, 5 napig nem mostam egy ideig, de nem javult és visszaálltam. Legalább a közérzetem legyen jobb, ha a problémám nem is oldódik meg. Ahogy látom, mindenkinek más jön be, én még keresem a megoldást.
2013. ápr. 14. 08:53
 18/22 A kérdező kommentje:
Na, kipróbáltam a citromot meg az ecetet. A citromos öblítés nem rossz, bár változást nagyon nem vettem észre, még 4-5-ször kipróbálom, hátha segít. Ecetet soha többet. Terjeng a szaga az egész fürdőben, a hajam meg teljesen sprőd lett. Senkinek sem javaslom. Meg ha elfogyott a mostani, veszek média sampont, majd leírom mi lett.
2013. ápr. 15. 18:28
 19/22 anonim válasza:

Nekem ennyire nem volt rossz a helyzet, de nagyon gyorsan zsírosodott a hajam, minden másnap mosnom kellett. Viszont megvásároltam a Rossman-ban az ISANA száraz hajra való samponját és balzsamját és valószínű, hogy ennek hatására sokkal jobban el tudom húzni a hajmosást. Így a hajam már 4-5 napot kibír. Nem egy drága dolog, hiszen fél liter sampont kapsz azt hiszem 470 Ft-ért és nekem teljesen bevált, ajánlani tudom. :)

14/L

2013. máj. 1. 12:08
 20/22 anonim válasza:
Próbáld ki a garnier ultra doux, citrus és kaolinos, zsíros hajra sampont, nekem bevált.
2013. jún. 4. 15:58
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!