Srácok, szerintetek érdemes szőrteleníteni a lábat?
Szerintem érdemes szőrteleníteni, és nem csak a lábat, hanem minden mást is. :) Én legalábbis hajtól lefelé mindent szőrtelenítek magamon, és sokkal komfortosabban, és esztétikusabban érzem magam. Barátnőm szerint is jobb így, örül neki, hogy én is szőrtelenítek.
Az utolsó válaszolónak nagyon igazat adok, ezen a fórumon az emberek 90%-a szeret beszólni, és bu-zizni. De ha személyesen megkérdezel csajokat a dologról, meg fogsz lepődni, mennyire más a véleményük, nagyon sokuknak bejönnek a szőrtelen srácok. :)
Nyáron történt, hogy a strandon feljött a szőrtelenítős téma a haverok és havercsajok között. És kiderült, hogy több korombeli (25-30 éves) csajszinak is bejön a csupaszságom, meg is dicsértek, hogy milyen jól teszem, hogy szőrtelenítek, mert így ápoltságot sugárzok. :) És én jól érzem így magam a bőrömben. :)
Úgyhogy ezek alapján is azt mondom, hogy érdemes. Annak ellenére, hogy itt a fórumokon mindenki az ellentettjét hangoztatja.
Nekem még senki sem fejezte ki rosszallását sem nyáron az utcán, sem a strandon. Pedig nem takargatom magam, így a szőrtelenített kezem és lábam elég szembetűnő tud lenni rövid ujjú pólóban és rövidnadrágban, főleg fürdőgatyában.
Te milyen korosztályba tartozol?
28F
Bátran leszedheted a lábadról is, nem fognak bu-zizni sem az utcán, sem a strandon, sem a kondiban. Főleg hogy a kondisok is szőrtelenítik. Ha meg esetleg mégsem jön be a szőrtelenség (amit kétlek :)), hamar visszanő.
Én mióta egyszer leszedtem, azóta eszem ágában sincs visszanöveszteni, ezerszer jobb így mindenféle szempontból. :)
Te döntésed, de ne félj attól, hogy itt a gyk-n lévő homofób társaság mérvadó a való életben.
Szia!
Én lányként azt mondom felesleges. Egy helyen viselem neheze n a szőrt egy pasim, a hátán. A karja ha szőrös úgy jó, ha a mellkas szőrös gy jó. Imádok beletúrni és érezni azt, hogy a barátom egy igazi férfi, szerintem a férfi legyen szőrös. Intim helyen ha akarod leszeded, de karon és mellkason, de lábon is kifejezetten szexi, ha egy pasi szőrös. A csupaszra sem mondanám azt hogy -bocsánat- b..is, csak nekem furcsa lenne. Szóval az én véleményem az hogy jobb szőrösen.
Szia!
Közben beszélgettem itt az emberekkel, szóval már sejtem, mit fogok csinálni, a szőrről meg annyit, hogy én sosem szerettem, pedig nem vagyok az a szőrös típus, és fent már írtam, honnan szedem. Ízlések és pofonok. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!