Kezdőoldal » Szépség és divat » Bőr- és hajápolás » Miféle frizurát tudtok tanácso...

Miféle frizurát tudtok tanácsolni nagyon hosszú hajra? (kiegészítés is van)

Figyelt kérdés

Fenekemig égő, dús, barna hajam van... Itt pár kép:

[link]

[link]

[link]

Itt nagyjából látszik valami a sörényemből :D

Ebből tudtok valami jó frizurát? Pár divatosabb kontyal próbálkoztam, de a hajam nem bírja el saját magát, leesik.

De állandóan csak hajpánt, sima, fonás, coff, unalmas...

Nem tudtok képet, oldalt, cikket, vagy leírást írni, lépésről lépésre, hogy milyen típusú frizurákat lehetne ilyen sörényből? Láttam egy lánynak egy oylan érdekeset, elölről jött, mintha raszta lenne, de mégsem, hanem szép volt, ilyen csavart...

Szóval valami könnyen elkészíthető, hajra vágyok, lehet extrém :D a változás sose rossz!

2009. szept. 21. 21:49
1 2
 11/11 anonim ***** válasza:

Lehet kapni olyan gumit, ami biztos megtartja!

Göndörítés? Elég nagy a választék a hajvasalók terén, no azokból olyat kell venni, ami göndöríteni is tud. És akkor beállsz a tükör elé, és kísérletezel, például az elülső, előresegető tincseket hátra gondöríted, haj végi tincseket... De nem tudom... Én tényleg sokat kísérleteztem, hogy mi áll jól, meg hasonlók. Figyeld az arcod vonalát, a nyakad és a vállad, a haj, ahogy ezeket a szép részeket fedi, illetve nem fedi... Na valami ilyesmiből lesz a szép frizura! Fedezd fel magad a hajadban is. ;)

2009. okt. 5. 19:25
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!