Kezdőoldal » Szépség és divat » Bőr- és hajápolás » Miféle frizurát tudtok tanácso...

Miféle frizurát tudtok tanácsolni nagyon hosszú hajra? (kiegészítés is van)

Figyelt kérdés

Fenekemig égő, dús, barna hajam van... Itt pár kép:

[link]

[link]

[link]

Itt nagyjából látszik valami a sörényemből :D

Ebből tudtok valami jó frizurát? Pár divatosabb kontyal próbálkoztam, de a hajam nem bírja el saját magát, leesik.

De állandóan csak hajpánt, sima, fonás, coff, unalmas...

Nem tudtok képet, oldalt, cikket, vagy leírást írni, lépésről lépésre, hogy milyen típusú frizurákat lehetne ilyen sörényből? Láttam egy lánynak egy oylan érdekeset, elölről jött, mintha raszta lenne, de mégsem, hanem szép volt, ilyen csavart...

Szóval valami könnyen elkészíthető, hajra vágyok, lehet extrém :D a változás sose rossz!

2009. szept. 21. 21:49
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:

én se tudok mit kezdeni a hajammal, hasonló mint a tiéd csak nem ilyen színű. nincs olyan csatt ami megfogná, hajgumit is csak néha találok ami elég nagy és erős hozzá, olyankor bespajzolok belőle :D

nincs ötletem, én beletörődtem h kiengedve hordom.

20/L

2009. szept. 21. 21:53
 2/11 anonim ***** válasza:
miért nem ritkíttatod vagy vágatsz le belőle egy kicsit... újítani merni kell... és egy jó fodrász tuti nyerő
2009. szept. 21. 22:17
 3/11 anonim ***** válasza:

Nekem is ilyen hajam van, csak hosszabb. Úgy jó fenék alá ér. Youtube-on szoktam nézni hajakat.

Ezek jók, igaz kicsit sokáig tart őket megcsinálni.

http://www.youtube.com/results?search_query=apostolic+hairst..

2009. szept. 22. 06:11
 4/11 A kérdező kommentje:

Köszi :)

még várok ötleteke!

Ritkítatni nem akarok, meg tépetni se, semmi képen. Ha megtépem a hajam, már előre látom, olyan leszek mint a felizgatott WC-kefe... :D Főleg hogy egyre csak növők, az égig, és nem hízok...

Nézegetem majd a videóket, köszi :)

2009. szept. 22. 15:39
 5/11 anonim ***** válasza:
Egy divatos könnyen kezelhető rövid frizurára még nem gondoltál? Az arc karakteredhez több böbb forma is jól állna.
2009. szept. 22. 23:06
 6/11 A kérdező kommentje:

Igaz, de én valahogy így hosszan szeretem, valahogy olyan jó :}

Nézegettem a videókat youtube-on, köszi :) Az egyik haj, totál olyan volt, mint amit a táncfellépésre a fodrász megcsinált... A csaj meg patentul megcsinálta, csak úgy, magának :D Azta! És még gyorsabban is.

2009. szept. 23. 19:53
 7/11 A kérdező kommentje:
Végül is, hosszúkás fejemhez, majdnem hogy a összes jól állna... Ez ígyvan a sapikkal is, szerencsés fejem van xD De én ezzel a hajjal szeretnék kezdeni valamit :D
2009. szept. 23. 19:54
 8/11 EmilyRose ***** válasza:
2009. okt. 2. 07:22
 9/11 anonim ***** válasza:

Hú!

Hát például sima tupír, persze csak ritkán. De mi az, ami nem rongálja a hajt manapság. Ha hajmosáskor leápolod rendesen, akkor nem okoz olyan nagy károkat.

Szóval tupír. Meg jól állna pár világosabb melír. Esetleg pár fürtöt göndöríteni bele reggel, a megfelelő helyre, az nem s olyan idő igényes. Illetve fogd ösze a fejed tetején, szerintem az is jól állna, kicsit vad külsőt kölcsönözne. Copfba rakhatod egybe, de hát az unalmas, hát rakd két copfba. Itt kísérletezz azzal, hogy följebb fogod és úgy fonod, simán hátra kétfelé, két oldalra szelíden... Parkettát inkább nem mondom, mert azt egyedül nagyon nehéz. De csinálhatsz magadnak mondjuk "tünde koronát", tudod, hogy elölről két tincset hátra fonsz. Ez sem olyan nehéz, mint elsőre tűnik.

Végül én a helyedben vágatnék magamnak egy szép hosszú asszimetrikus fru-frut.

Régen nekem is ilyen hosszú hajam volt, bánom is, hogy már nincs. :)

2009. okt. 2. 11:37
 10/11 A kérdező kommentje:

:D Köszi

Igen, olyan kis fonást szoktam hátracsatolni, oylan vagyok vele mint egy kisangyal.

Festeni nem szeretném, de a göndörítés szimpatikus. De azt miféleképpen?

És az összes hajamat coffozzam fel a fejem tetejére? Az a baj, hogy nem akaróddzik ottmaradni, hiába, ha még anyum köti is meg, a hajam a saját súlyától leereszkedik.

A frufrut nem csípem, azért növesztettem meg :)

2009. okt. 4. 14:12
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!