Kezdőoldal » Szépség és divat » Bőr- és hajápolás » Előfordult már, hogy a fodrász...

Előfordult már, hogy a fodrász nagyon elrontotta a hajad? Ha igen, mit tettél?

Figyelt kérdés
Miben hibázott? Valóban gázul néztél ki utána, vagy simán nem olyan volt, mint amilyennek akartad?
2013. ápr. 1. 12:18
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:
100%
Velem pont most történt egy ilyen. Szépen megnőtt a rövid hajam majdnem vállig. Elmentem fodrászhoz, hogy kicsit tépje meg, vágja formára (egy nagyon fontos díjátadó előtt vagyok, világbajnoki trófeát veszek át, ezért kellett volna egy normális haj). Vittem képet is...erre egy tök más hajat vágott, ami abszolút nem állt jól. Elmentem egy másik fodrászhoz, hogy igazítsa meg, mert ez vállalhatatlan. Ő csak úgy tudta megoldani, hogy elég rövidre vágta. Ennek van formája legalább, de ez is elég szarul áll. Ez van. Három héttel vagyok a díjátadó előtt, megnőni már nem fog, mesterséges hajhosszabbítástól irtózom. Majd a fotókat kiteszem a falra, hogy legközelebb ilyen fontos esemény előtt gondoljam meg ezerszer, hogy megyek-e fodrászhoz. Jobb lett volna, ha csak simán összekötöm a sérómat...
2013. ápr. 1. 21:56
 12/15 anonim ***** válasza:
100%
Én tegnap mentem el fodrászhoz,hogy csináljon frufru-t féloldalasat.Derékig érő hajam volt,erre úgy megritkította hogy alig maradt hátul hajam,a fülem melletti tincseket,pamacshoz hasonlóra vágta,és a forgómat meg kivágta,nullás géppel.Szóval legalább 5 évig nem megyek fodrászhoz,vagy ha mégis csak göndöríttetni .
2013. ápr. 24. 13:01
 13/15 anonim válasza:
Velem az volt igazából, hogy egyik oldalt rovidebbre vagta le mint a másikat.Magyarul egyik oldalt átmenettel végig nyomta,míg a másik részén pedig a feléig.Mivel húzós napom volt nem figyeltem meg csak másnap.
2023. ápr. 2. 21:55
 14/15 anonim válasza:
Nekem tegnap rontották el a nagy edgar cutom mondtam hogy a tetejéből egy kicsit erre levágott buzz cutra a fasszopo
2023. nov. 11. 15:45
 15/15 anonim válasza:
Nemar miafasz.Ahhoz kell teljesítmény #14.Valts fodraszt szerintem.Nekem anno még mielőtt buzzcutom volt(a buzzcutot megbantamxd) akkor egy fodrasz a végén mikor utoljára odamentem nem volt jó kedvében, konkrétan beszélni se lehetett hozzá mert ideges volt, és mondom vágjon az akkori hajambol egy nagyon de nagyon picit,erre több mint a felét lenyirta.Emellett szar volt az átmenet es nagyon de nagyon szarul nézett ki.
2023. nov. 15. 19:51
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!