Kezdőoldal » Szépség és divat » Bőr- és hajápolás » Előfordult már, hogy a fodrász...

Előfordult már, hogy a fodrász nagyon elrontotta a hajad? Ha igen, mit tettél?

Figyelt kérdés
Miben hibázott? Valóban gázul néztél ki utána, vagy simán nem olyan volt, mint amilyennek akartad?
2013. ápr. 1. 12:18
1 2
 1/15 anonim ***** válasza:
100%

Gáznak nem mondanám, szimplán sokkal rövidebb lett, mint akartam és egyáltalán nem tetszett. Mit csináltam? Hazamentem és kibőgtem magam?

Tarkóm közepéig érő, elől egyre hosszabb hajat akartam, ehhez képest kb. a fülemig levágta a hajam. Szörnyű volt, utáltam, ráadásul gomba fejem lett tőle. Brr...

Utána le is váltottam a fodrászomat.:D

2013. ápr. 1. 12:27
 2/15 anonim ***** válasza:
100%

12:27 :):):)

Nekem is fölnyirta a fülcimpámig a hajamat a fodrász, pedig csak azt akartam, hogy alul vágja le egyformára.

Megvártam türelmesen, hogy lenõjjön. Utállok fodrászhoz menni, mert sohasem ugy vágják,ahogyan szeretném.

2013. ápr. 1. 12:33
 3/15 anonim ***** válasza:
100%
Újra megmosom, kivasalom, így kicsit hosszabbnak is tűnik, mint pont fodrász után, mert a fodrászok úgy beszárítják, mint egy öregasszonynak, pedig amúgy jól vág.
2013. ápr. 1. 13:32
 4/15 anonim válasza:
100%
A legutóbbi élményem volt, nem egészen 1 éve. Szülinapom előtt 1 nappal elmentem, hogy vágja le a töredezett végeket. Mutatta a hajamon, hogy kb. 5 centit le kell vágni. Frufrut is akartam igazíttatni. Megmutattam neki az előző hajvágásom után készült képet, (azt is ő csinálta) mondtam neki, hogy ugyanilyenre vágja. Vágás közben egy idő után már nem tudtam a tükörbe nézni, láttam, hogy egyre jobban cseszi el. Amikor fölkeltem, a derékig érő hajamat úgy levágta, hogy a vállamig sem ért, és nem féloldalas frufrut vágott, hanem teljes frufrum lett. Ferdére vágta a frufrumat, a bal oldalon 2 centis tinccsel kezdődött, a választékomat meg eltolta centikkel. Amíg tűrhető nem lett, folyamatosan felcsatoltam a frufrumat és gyakran fel is gumiztam az egész hajamat. Nekiálltam ricinussal hajat növeszteni, és amikor már eléggé lenőtt a hajam, visszasimítottam az eredeti választékhoz. Még most is elég fura a hajam, de már tűrhetőbb. Sajnos tényleg gázul néztem ki utána, főleg az eredeti állapothoz képest.
2013. ápr. 1. 13:35
 5/15 anonim ***** válasza:
45%
A vékonyszálú, de dús hajamból szimplán csak vékony szálút csinált... Hogy mit csináltam? Megfogadtam, hogy soha többet nem megyek fodrászhoz, így már 3 éve nem voltam :))
2013. ápr. 1. 13:45
 6/15 anonim ***** válasza:
Én kérted simán oldalfrufrut, de úgy levágta h 5 hétig kellett állandóan csatolgatnom, meg lakkozni, mert volt olyan tincs, ami addig sem ért h felcsatolhassam. Mostantól magamnak vágom le elöl :D
2013. ápr. 1. 14:59
 7/15 A kérdező kommentje:
Velem egyszer olyan volt, hogy kértem, csinálja meg hullámosra, süsse be vagy csavarja fel, mert bálba mennék. Erre közli a végén, mikor megszárítja, hogy ja már nincs ideje besütni, mert jön a következő kliens, úgyhogy kihúzza egyenesre (egyenes=lenyalt sz@r). Mondom ja kösz. Többet nem mentem hozzá.
2013. ápr. 1. 15:05
 8/15 anonim ***** válasza:
100%
Egyszer elég sokat vágattam belőle, a hosszával nem is volt baj, viszont hullámosra szárította be. Viszont akkor még vasaltam a hajam, és kivasalva nagyon hülyén nézett ki, mintha találomra vagdosott volna bele az egyik oldalon. Azt a részt mindig tűzögettem, meg tupíroztam, és úgy nem volt észrevehető. Aztán később visszamentem, és megcsináltattam normálisra.
2013. ápr. 1. 15:31
 9/15 anonim ***** válasza:

Előfordult.

Réebben szerettebb az extrémebb fazonokat, és kinéztem magamnak egy hajat (belinkelném, de rohadt lassú a gépem, úgyhogy most nem teszem) egy tépett, aszimmetrikus fazont. Előtte, más fodrásznál már csináltattam ugyanolyan hajat, és nagyon tetszett. Vittem a kis fotót, meg elmagyaráztam, hogy így és így gondolom. Kábé kétszer annyit vágott, mint gondoltam, az egyik oldalon elég rövid lett a hajam, a másikon pedig szinte alig maradt. Ráadásul akkoriban eléggé meghíztam, szóval a rövidke hajammal úgy néztem ki, mint egy jól lakott napközis.

Csináltam-e valamit? Bőgtem. És többet nem mentem oda.

2013. ápr. 1. 16:55
 10/15 anonim ***** válasza:
100%

Kérdező, a kommentem megírása után olvastam a hozzászólásodat, amitől eszembe jutott egy érdekes sztori, ami kicsit emlékeztet a tiédre, ezért leírom azt is, így, utólagosan.

Egy barátnőmmel történt, szalagavatóra be akarta süttetni a haját a fodrászával (azt hiszem, vágatott is belőle, de nem biztos), a csaj meg beközölte, hogy olyan sz@r haja van, hogy nem is lehet besütni. Kedves, nem? Ja, de amúgy pénzt meg kért... Szóval ez már a pofátlanság netovábbja.

2013. ápr. 1. 17:00
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!