Előfordult már, hogy a fodrász nagyon elrontotta a hajad?
Ha igen, mit tettél?
Gáznak nem mondanám, szimplán sokkal rövidebb lett, mint akartam és egyáltalán nem tetszett. Mit csináltam? Hazamentem és kibőgtem magam?
Tarkóm közepéig érő, elől egyre hosszabb hajat akartam, ehhez képest kb. a fülemig levágta a hajam. Szörnyű volt, utáltam, ráadásul gomba fejem lett tőle. Brr...
Utána le is váltottam a fodrászomat.:D
2013. ápr. 1. 12:27
12:27 :):):)
Nekem is fölnyirta a fülcimpámig a hajamat a fodrász, pedig csak azt akartam, hogy alul vágja le egyformára.
Megvártam türelmesen, hogy lenõjjön. Utállok fodrászhoz menni, mert sohasem ugy vágják,ahogyan szeretném.
2013. ápr. 1. 12:33
Újra megmosom, kivasalom, így kicsit hosszabbnak is tűnik, mint pont fodrász után, mert a fodrászok úgy beszárítják, mint egy öregasszonynak, pedig amúgy jól vág.
2013. ápr. 1. 13:32
4/15 anonim válasza:
A legutóbbi élményem volt, nem egészen 1 éve. Szülinapom előtt 1 nappal elmentem, hogy vágja le a töredezett végeket. Mutatta a hajamon, hogy kb. 5 centit le kell vágni. Frufrut is akartam igazíttatni. Megmutattam neki az előző hajvágásom után készült képet, (azt is ő csinálta) mondtam neki, hogy ugyanilyenre vágja. Vágás közben egy idő után már nem tudtam a tükörbe nézni, láttam, hogy egyre jobban cseszi el. Amikor fölkeltem, a derékig érő hajamat úgy levágta, hogy a vállamig sem ért, és nem féloldalas frufrut vágott, hanem teljes frufrum lett. Ferdére vágta a frufrumat, a bal oldalon 2 centis tinccsel kezdődött, a választékomat meg eltolta centikkel. Amíg tűrhető nem lett, folyamatosan felcsatoltam a frufrumat és gyakran fel is gumiztam az egész hajamat. Nekiálltam ricinussal hajat növeszteni, és amikor már eléggé lenőtt a hajam, visszasimítottam az eredeti választékhoz. Még most is elég fura a hajam, de már tűrhetőbb. Sajnos tényleg gázul néztem ki utána, főleg az eredeti állapothoz képest.
2013. ápr. 1. 13:35
A vékonyszálú, de dús hajamból szimplán csak vékony szálút csinált... Hogy mit csináltam? Megfogadtam, hogy soha többet nem megyek fodrászhoz, így már 3 éve nem voltam :))
2013. ápr. 1. 13:45
Én kérted simán oldalfrufrut, de úgy levágta h 5 hétig kellett állandóan csatolgatnom, meg lakkozni, mert volt olyan tincs, ami addig sem ért h felcsatolhassam. Mostantól magamnak vágom le elöl :D
2013. ápr. 1. 14:59
7/15 A kérdező kommentje:
Velem egyszer olyan volt, hogy kértem, csinálja meg hullámosra, süsse be vagy csavarja fel, mert bálba mennék. Erre közli a végén, mikor megszárítja, hogy ja már nincs ideje besütni, mert jön a következő kliens, úgyhogy kihúzza egyenesre (egyenes=lenyalt sz@r). Mondom ja kösz. Többet nem mentem hozzá.
Egyszer elég sokat vágattam belőle, a hosszával nem is volt baj, viszont hullámosra szárította be. Viszont akkor még vasaltam a hajam, és kivasalva nagyon hülyén nézett ki, mintha találomra vagdosott volna bele az egyik oldalon. Azt a részt mindig tűzögettem, meg tupíroztam, és úgy nem volt észrevehető. Aztán később visszamentem, és megcsináltattam normálisra.
2013. ápr. 1. 15:31
Előfordult.
Réebben szerettebb az extrémebb fazonokat, és kinéztem magamnak egy hajat (belinkelném, de rohadt lassú a gépem, úgyhogy most nem teszem) egy tépett, aszimmetrikus fazont. Előtte, más fodrásznál már csináltattam ugyanolyan hajat, és nagyon tetszett. Vittem a kis fotót, meg elmagyaráztam, hogy így és így gondolom. Kábé kétszer annyit vágott, mint gondoltam, az egyik oldalon elég rövid lett a hajam, a másikon pedig szinte alig maradt. Ráadásul akkoriban eléggé meghíztam, szóval a rövidke hajammal úgy néztem ki, mint egy jól lakott napközis.
Csináltam-e valamit? Bőgtem. És többet nem mentem oda.
2013. ápr. 1. 16:55
Kérdező, a kommentem megírása után olvastam a hozzászólásodat, amitől eszembe jutott egy érdekes sztori, ami kicsit emlékeztet a tiédre, ezért leírom azt is, így, utólagosan.
Egy barátnőmmel történt, szalagavatóra be akarta süttetni a haját a fodrászával (azt hiszem, vágatott is belőle, de nem biztos), a csaj meg beközölte, hogy olyan sz@r haja van, hogy nem is lehet besütni. Kedves, nem? Ja, de amúgy pénzt meg kért... Szóval ez már a pofátlanság netovábbja.
2013. ápr. 1. 17:00
Kapcsolódó kérdések: