Kezdőoldal » Szépség és divat » Bőr- és hajápolás » Ha vágatok az enyhén töredezet...

Ha vágatok az enyhén töredezett hajamból 2-3cm, akkor vissza fog nőni júniusra?

Figyelt kérdés

2013. márc. 29. 13:15
 1/8 anonim ***** válasza:
51%

2-3 cm az semmi :D simán vissza nő,bár nem tudom neked milyen a hajad..

nekem elég gyorsan nő és 10 cm is vissza nő kb 2-3 hónap alatt :D

2013. márc. 29. 13:16
 2/8 anonim ***** válasza:
Havonta 1-2 cm-t nő a haj.
2013. márc. 29. 13:20
 3/8 A kérdező kommentje:
hát igen, nekem is alapból gyorsan nő a hajam, de nagyon félek, hogy a fodrász túl sokat vág,, és hogy nagyon rövid hajam lesz... akkor sírva fakadok..! :(
2013. márc. 29. 13:21
 4/8 anonim ***** válasza:
Nem félni kell, hanem megmondani az elején, hogy csak x cm-t vágjon, különben nem fizeted ki. És kérd meg, hogy mielőtt az első vágást megejti, mutassa is meg, mennyit fog lenyesni! Ha húzza a száját, akkor bele se ülj a székébe. Ezt mint fodrász mondom. :)
2013. ápr. 3. 10:37
 5/8 anonim válasza:
Szerintem is mindenképpen vágass belőle,mert ha levágatod a töredezett részt akkor sokkal hamarabb meg fog nőni,mintha hagyod.A különböző hajbalzsamok meg csak megelőzni tudják a töredezést,ha már eleve töredezett akkor azon csak az olló segít.:) Én kb.januárban vágattam le,mert nekem is nagyon töredezett volt a vége, és énis féltem hogy nem nő vissza, de sokkal hamarabb visszanőtt mint gondoltam.Ráadásul nekem minimum 5 centit levágtak szóval neked az a 2-3 cm nagyon hamar vissza fog nőni hidd el!
2013. ápr. 6. 13:18
 6/8 anonim válasza:

5. "..., mert ha levágatod a töredezett részt akkor sokkal hamarabb meg fog nőni,mintha hagyod." - de mért nyomjátok ezt a baromságot? Magyarázd már meg hogy van ezösszefüggésbe???

Megkésve a válaszolást, de persze hogy visszanől, még nekem is visszanőne pedig nagyon lassú növésű a hajam sajna...

2013. júl. 8. 21:01
 7/8 A kérdező kommentje:
múlt hónapban levágattam 3-4cm, nekem lapból gyors növésű a hajam csak ez nem látszott addig amíg töredezett....!! de azért köszi a válaszokat! :))
2013. júl. 13. 15:12
 8/8 anonim ***** válasza:

Hatosnak a "baromság" megmagyarázása:

ha a hajvég töredezett, sérült, képes hosszában kettéválni - lehet, hogy láttál is ilyen hajszálat. Ameddig felszakad, addig le kell vágni, mert úgyis letörik előbb-utóbb. Tehát érdemes még akkor vágatni a hajból, amikor kicsi a baj, hogy ne legyen belőle sokkal nagyobb. Érthető? :)

2013. júl. 14. 11:53

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!