Kezdőoldal » Szépség és divat » Bőr- és hajápolás » Hogy tudnám óvatosan közölni...

Hogy tudnám óvatosan közölni a fodrászommal, hogy ne vágjon sokat a hajamból?

Figyelt kérdés
eléggé töredezik mert hosszú, de már régóta növesztem és nem akarom, hogy nagyon levágja, mert múltkor is a mell alá érő hajam a vállamig visszavágta és hát sok idő kellett hogy újra megnőjön...hogy tudnám óvatosan közölni, hogy ha nem azt csinálja amit mondok, akkor nem lesz jó..vagyis hát, ha azt mondom max 5 centi az nála 20 centi..na ezt hogy közöljem vele, hogy maradjon annál amit mondtam?

2013. ápr. 1. 11:10
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:
Válts fodrászt aki tényleg azt csinálja amit te mondasz.
2013. ápr. 1. 11:15
 2/12 A kérdező kommentje:
gondolkoztam rajta, de a körzetbe nincs más fodrász..:/
2013. ápr. 1. 11:16
 3/12 anonim ***** válasza:

Nehéz kérdés, de mivel a fodrászod mégiscsak fodrász, szerintem ne foglalkozz azzal, hogy mennyit vág. Ezzel csak azt akarom mondani, hogy ő biztos nagyon jól tudja, hogy el van töredezve a hajad, és azért vág belőle 20 centit...

De ha neked nem probléma, ha nem jó minőségű a hajad, akkor mond meg neki, hogy mit érzel:

'Úgy érzem, hogy túl sokat vágsz a hajamból. Nem baj, hogy töredezett, jelenleg hosszú hajat szeretnék, ezért kérlek, hogy ne vágj öt centimél többet!'

Remélem tudtam segíteni!

2013. ápr. 1. 11:26
 4/12 anonim ***** válasza:
100%
Ez a baj a fodrászokkal, hogy lesz*rják te mit akarsz. Inkább vágd magadnak a hajad, én is ezt teszem már rég, így mindig olyan amilyenre én akarom és valóban csak a töredezett részeket vágom le, semmi egyebet. Youtube meg televan hajvágós videókkal, abból simán meg lehet tanulni.
2013. ápr. 1. 11:53
 5/12 A kérdező kommentje:
csak az a baj, hogy fazonra volt vágva és lépcsőzetes..:/ majd megpróbálkozom beszélni vele:) köszi:)
2013. ápr. 1. 12:12
 6/12 anonim ***** válasza:

Én mondtam neki a múltkor, hogy figyelj, növesztem a hajam, ezért most tényleg csak azt a 4-5 centit vágd le, amit muszáj, hogy felfrissüljön a hajam. Egyébként sincs annyira eltöredezve, hogy olyan sokat kelljen belőle vágni.

Így tényleg csak annyit vágott, amennyit szerettem volna.

2013. ápr. 1. 12:29
 7/12 anonim ***** válasza:
100%
"Özséb! Itt van 3 centi, ennyit vágjál belőle, többet ne, mert a büdös életbe nem fog az megnőni, ha minden alkalommal levágtok belőle 10 centit, és ezt évente 3x. Vagy 3 centi, vagy akkor inkább elmegyek."
2013. ápr. 1. 15:07
 8/12 anonim ***** válasza:
100%
Én is meg fogom tanulni magamtól levágni a hajamat. A lépcsőzeteset is meg lehet tanulni. Akárhányszor szerettem volna csak egy kicsit vágatni a végéből és akárhány fodrászhoz mentem el, kivétel nélkül mindegyik k... sokat levágott belőle. Pedig nem is töredezett brutál módon. Én is csak "felfrissíteni"szerettem volna, de sz..tak rá, mit mondok. Úgy csinálták, ahogy ők akarták. Én meg bőgtem otthon a fürdőben. Szóval, magamnak fogom vágni, mert a büdös életben nem lesz hátközépig érő hajam.
2013. ápr. 1. 15:32
 9/12 anonim ***** válasza:
100%
Minden vicc nélkül mondom, de én egyszer úgy megcsinálnám azt, ha a fodrász direkt többet vág a hajamból, hogy kezembe veszem az ollót, elkapom a copfját és levágom az övét fizetségként... Elnézést az OFF-ért, de komolyan, sokszor úgy érzem, hogy sok fodrász ezt érdemelné.
2013. ápr. 1. 15:41
 10/12 anonim ***** válasza:
100%

"Szia, jöttem hajat vágatni. De ha öt centinél többet vágsz, akkor egy fillért nem fizetek, de még az Ipari Kamaránál (vagy hol) is panaszt teszek".

Csak őszintén, ne óvatoskodj, ha nem tudja megérteni, mennyi az annyi. Én varrónőnek tanulok, ez pont olyan, mintha valaki elhozna egy nadrágot, hogy vágjam le pl 3/4-es fazonra, én meg készítek belőle térdnadrágot.

2013. ápr. 1. 17:05
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!