Ki szeretném szedni a barna hajamból a feketét. Azt ajánlották, hogy az almaecet kiszedi igaz? És a DM-ben kapható Coulor B4? Tapasztalatok
Figyelt kérdés
2013. márc. 31. 21:50
1/4 anonim válasza:
Az bizony ott marad, picim! Tapasztalat! Én akármit tehettem a festett fekete hajamra, még csak nem is fakult! Így végső elkeseredésemre befestettem barnára! Az viszont befogta! Sok sikert! :)
2/4 anonim válasza:
Bocsi az offért,de első áruld már el a festett feketét hogy a bánatba fogta be a barna festék?
3/4 anonim válasza:
Ez nagyon valtozo, hogy kijon e a festek vagy nem. A hajszerkezetétol fugg. Nekem egyszeruen kikopott a fekete, 1 honap utan. Igaz mindennap mosom a hajam. Szerintem probald ki ezt:
4/4 anonim válasza:
A ColorB4 bár drága de sokat világosít még a fekete hajon is,de legalább kettőt kell elhasználni hogy pont jó legyen
Nézd meg youtube-on rengeteg "review" van erről a termékről előtte utána képekkel
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!