Kezdőoldal » Szépség és divat » Bőr- és hajápolás » Hogy tudnám óvatosan közölni...

Hogy tudnám óvatosan közölni a fodrászommal, hogy ne vágjon sokat a hajamból?

Figyelt kérdés
eléggé töredezik mert hosszú, de már régóta növesztem és nem akarom, hogy nagyon levágja, mert múltkor is a mell alá érő hajam a vállamig visszavágta és hát sok idő kellett hogy újra megnőjön...hogy tudnám óvatosan közölni, hogy ha nem azt csinálja amit mondok, akkor nem lesz jó..vagyis hát, ha azt mondom max 5 centi az nála 20 centi..na ezt hogy közöljem vele, hogy maradjon annál amit mondtam?

2013. ápr. 1. 11:10
1 2
 11/12 anonim ***** válasza:
100%

Ne is mondd, hasonló problémákkal küzdök..kedvenc és bevált fodrászom elhagyta az országot, pedig ő mindig annyit vágott, amennyi akartam..akinél legutóbb voltam, levágott belőle 20 cm-t, pedig én diplomaosztó előtt csak egy kis frissítést akartam, így meg kis híján sírva fakadtam. Most megint hozzá mennék, de valahogy tényleg nyomatékosan közölném vele, hogy ne vágja le vállig érőre.

Mondd meg neki Te is, hogy legutóbb nem tetszett, alig vártad, hogy megnőjön és gondolkodtál is rajta, hogy másik fodrászt keresel, de azért teszel még egy próbát, hátha most nem vág túl sokat..

Egyébként tényleg, ha van itt fodrász, komolyan kíváncsi lennék, hogy mi az a késztetés, ami miatt az 5 cm-ből 20 lesz:)

2013. ápr. 2. 02:36
 12/12 anonim ***** válasza:

Komolyan, fodrászként nem is értem, amit írtok...az előbb írtam egy hasonló kérdésre, ott kifejtettem a véleményem, most csak annyit, hogy nem kell oda visszamenni, aztán kész. Az elején meg világosan, határozottan elmondani, mit szeretnétek. Azt is simán meg lehet mondani, hogy ha több lesz levágva, mint amennyit kértek, nem fizettek.

Én mindig megmutatom, mennyit akarok levágni, és megkérdezem: ennyi mehet? Úgyhogy félreértés egy szál se. :)

2013. ápr. 3. 10:35
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!