Mi a véleményetek ezekről a Gliss Kur balzsamokról?
Durván töredezik a hajam vége és azt hallottam, hogy a Gliss Kur termékek nagyon jók. Mi a véleményetek ezekről, melyiket érdemesebb megvenni?
Még a karácsony utáni szórásban vettem féláron a fekete sampont, balzsamot és egy 2 is 1 olajos hajápoló sprayt.
Őszinte leszek: alig várom, hogy elfogyjon, még van egy kicsi a samponból és az olajos cuccból. Miután vágattam a hajamból, azután használtam, így nem volt sérült a hajam, amit helyre tegyen, szóval ebből a szempontból nem tudok nyilatkozni. De az illatát sem szeretem, olyan csoki illatú, nem jött be. A hajam meg kicsit sprőd lett, pedig rendesen kimosom belőle. Hamarabb is zsírosodik (bár ezt már korábban is észre vettem a Gliss K. termékeknél). Szóval még jó, hogy féláron vettem, nekem nem jött be. Ami nagyon helyreteszi a hajat és a lehető legjobb dolog a világon, amit a hajamra tettem, az a Kallos Glossy hajszerkezet újjáépítő folyékony kristályolaj. Lépj fel a krémmániára és olvasd el a véleményezését. Ajánlom!
szerintem ezt próbáld ki [link]
nekem is,barátnőmnek is,és barátnőm anyukájának is nagyon bevált,ez használt nekem eddig a leginkább,sokkal jobb tőle a hajam,és nagyon puha lesz már az első használattól,és vasalom a hajam,és hajvasalás után hihetelenül puha lesz tőle a haj:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!