Mi a véleményetek a Gliss Kur Satin Relaxről vagy egyéb Gliss Kuros sampon/balzsamokról?
Szia!
Én a Gliss Kur Asia Straight termékeit használtam/használom (sampon, balzsam, krém), és ha egyenes hajat akarok, nagyon bejön, és nagyon szép.
Amikor kicsit más fazonra vágyom, hullámosra, göndörre, akkor pedig a piros Gliss Kur samponját és balzsamját használom, és attól is nagyon jó a hajam.
Én nem vagyok elájulva tőle..
Egy terméke jött be nagyon, de azóta sehol se látok! Pedig ez valami hihetetlen jóóó volt!:/ Nem tudja valaki hol lehetne kapni? ( [link] )
Első vagyok.
Kíváncsiságból vettem egy Satin Relax balzsamost, és érezhető a változás, annyira puha, sima a hajam, mint még sosem, és könnyen tudom formázni, nem kell sem hajhab, sem hajlakk, és tartósan megmarad a frizurám. Holnap be is fogok újítani ennek a terméknek a többi részére is. :)
Én már szinte sehol...de múlthéten a Müllerbe végre láttam 1300 ft-ért kb és vettem is!
Nagyon örültem neki:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!