Kezdőoldal » Szépség és divat » Bőr- és hajápolás » Mi a véleményetek a Gliss Kur...

Mi a véleményetek a Gliss Kur Satin Relaxről vagy egyéb Gliss Kuros sampon/balzsamokról?

Figyelt kérdés
Amelyiket próbáltad,annak az egész termékcsaládját használtad? Bevált?
2011. márc. 24. 20:28
 1/7 anonim ***** válasza:

Szia!

Én a Gliss Kur Asia Straight termékeit használtam/használom (sampon, balzsam, krém), és ha egyenes hajat akarok, nagyon bejön, és nagyon szép.

Amikor kicsit más fazonra vágyom, hullámosra, göndörre, akkor pedig a piros Gliss Kur samponját és balzsamját használom, és attól is nagyon jó a hajam.

2011. márc. 25. 13:21
 2/7 anonim ***** válasza:
Gliss Kurrol csak jó véleményem van, egyre szebb a hajam, kb egy hete használom az ilyen töredezett meg száraz hajra való sampont és balzsamot(2 féle is van itthon sampon, balzsam 3féle is) és nagyon sokat javult már ezalatt az 1 hét alatt a hajam(3x mosok 1 héten hajat). Előtte ilyen nagyon durva tapintása volt, majdnem olyan, mint a barbi babáknak a haja, mert szétszőkítettem/vasaltam a hajamat.:D Mostmár kezd egészséges külseje lenni a hajamnak, már fénye is van :D
2011. márc. 25. 18:04
 3/7 anonim ***** válasza:

Én nem vagyok elájulva tőle..

Egy terméke jött be nagyon, de azóta sehol se látok! Pedig ez valami hihetetlen jóóó volt!:/ Nem tudja valaki hol lehetne kapni? ( [link] )

2011. márc. 29. 00:10
 4/7 anonim ***** válasza:

Én Dm-ben láttam ilyet:)

19/l

2011. ápr. 12. 18:09
 5/7 anonim ***** válasza:

Első vagyok.

Kíváncsiságból vettem egy Satin Relax balzsamost, és érezhető a változás, annyira puha, sima a hajam, mint még sosem, és könnyen tudom formázni, nem kell sem hajhab, sem hajlakk, és tartósan megmarad a frizurám. Holnap be is fogok újítani ennek a terméknek a többi részére is. :)

2011. ápr. 12. 22:08
 6/7 anonim ***** válasza:

Én már szinte sehol...de múlthéten a Müllerbe végre láttam 1300 ft-ért kb és vettem is!

Nagyon örültem neki:)

2011. ápr. 13. 10:45
 7/7 anonim válasza:
A gliss kur satin relax a legeslegjobb!
2011. dec. 21. 16:07

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!