Hogyan tudnék 'leszokni' a pattanások, sebek kikaparásáról?
Figyelt kérdés
Ez nálam már idegi alapon megy szerintem.. egy rossz szokássá vált..
és nem kellene, mert csak rosszabb lesz, de egyszerűen nem tudom megállni
2013. márc. 19. 18:14
1/7 anonim válasza:
haha, engem is érdekelne, mindig tiszta seb vagyok..
2/7 A kérdező kommentje:
akkor nem vagyok egyedül :) szerintem nekem terápia kellene... xd
2013. márc. 19. 19:31
3/7 anonim válasza:
Én sokat nyúlok az arcomhoz, hajamhoz, ezért olyan nehéz, de már megfogadtam, hogy ha elmegyek egy tükör előtt, akkor csak futólag belenézek és nem állok le vizsgálgatni magam.. van egy krém, amit használok, az viszonylag hamar leszárítja, Sudocrem. Elvileg ekcémás bőrre szokták használni, de nekem bevált erre is.
4/7 A kérdező kommentje:
köszi:) az a baj, hogy nekem nem feltétlenül kell tükör ahhoz, hogy kikaparjam, amit nem kellene
de próbálkozok..
2013. márc. 19. 20:29
5/7 anonim válasza:
dettó..most is lekapartam róla a varat,undorító...:S nem bírom ki egyszerűen,főleg órán szoktam dogaírás közben...talán az segítene hogyha belegondolnál milyen szörnyen fog kinézni majd ha ott marad a helye :S
6/7 anonim válasza:
Ehhez is csak akarat kell mint minden máshoz. Én eldöntöttem hogy nem nyúlok hozzá és tényleg nem is nyúlok hozzá már. Ennyi az egész. Rengeteg kosz kerül a kezedre meg baci mindenhonnan, lehet pont ettől vagy pattanásos hogy az arcodat fogdosod meg kapargatod. Erre gondolj mindig mikor hozzáérsz.
7/7 A kérdező kommentje:
próbálok.. sajnos rájöttem hogy néha az akaraterőm 0 :/
2013. márc. 20. 08:47
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!