Tejtől pattanások jönnek ki! És ha laktózmentes?
Figyelt kérdés
Régen minden reggel megittam fél doboz tejet a reggeli műzlivel,most már leszoktam róla mert észrevettem hogy attól vagy annyira pattanásos! Mióta nem iszom szépen tisztul a bőrőn,elötte az arcomon,balra jobbra tele volt piros pattanásokkal,most már a homlokomon nincs semmi csak néhány miteszer illetve a bal arcomon is még ilyen régi pattanás "maradékok".(Bocs a kifejezésért,ilyen piros folra értem!) Na szóval ha laktózmentes tejet innék akkor is kijönnének a pattanások? Vagy mit gondoltok! Lécci őszinte válaszokat,mert ha emgiszom és kijön megint 1-2 hét amig elmulnak-.-....(Bőrdokihoz járok,most megyek 2. kontolorra jövöhéten!)
14/F
2013. márc. 13. 16:24
Sajnos még nem érkezett válasz a kérdésre.
Te lehetsz az első, aki segít a kérdezőnek!
Te lehetsz az első, aki segít a kérdezőnek!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!