Kb 2 éve tele vagyok pattanásokkal,ami nagyon zavar.Már voltam bőrgyógyásznál is,aki felírt egy krémet,de az a bajom vele,hogy semmit nem használ.Mivel sok fú osztálytársam van állandóan csak piszkálnak emiatt.Ez nagyon zavar,és szeretnék ellene tenni. Nyárra valahogy mindig elmúlnak,de ősszel megint előjönnek. Légyszi segítsetek! :D
a fogamzásgátló jót tesz a bőrnek,ha nem akarsz felíratni akkor próbáld ki az otthon elkészíthető krémeket,szerintem többet érnek mint amit megveszel a boltban,időnként egyél élesztőt,az nem csak a bőrnek hanem körmöknek is jót tesz,nem járok szolizni de azt mondják hogy az is leszárítja a pattanásokat
2013. márc. 19. 16:08
2/6 anonim válasza:
Például eljárkálsz kozmetikushoz, aki szakszerűen és rendszeresen kitisztítja a bőröd. Egészségesen étkezel, mozogsz, megfelelően tisztítod és hidratálod otthon a bőröd. Millió ilyen kérdés volt már itt, kicsit utánaolvashatnál.
2013. márc. 19. 16:10
3/6 anonim válasza:
Az a baj előző, hogy ez nem ilyen egyszerű (ill. ha még is akkor szerencsés az illető).
Sportolok, ápolom a bőröm, kozmetikushoz is járok... egészségesen táplálkozom (cukorbeteg vagyok szóval csoki meg hasonlók szóba se jöhetnek) sok vizet iszok. Bőrgyógyász hiába ír fel bármit is... egyszerűen szörnyű marad a bőröm... már nagyon elkeserítő ez az egész... 21 éves vagyok és nem tudom, hogy mit csináljak a bőrömmel. Szedtem fogamzásgátlót is... az se segített sokat... Kértem időpontot gasztroenterológushoz.... hátha valami kaja allergia...
SZóval akinek szép a bőre egyáltalán nem tudja átérezni a helyzetet... és tök feleslegesen magyaráz " hülyeségeket"...
2013. márc. 19. 19:25
4/6 A kérdező kommentje:
Köszi :)
Már próbáltam krémeket meg ilyesmiket,de az élesztőt még nem..De majd azt is kipróbálom! :D
2013. márc. 21. 15:32
5/6 Tankcsapda9885 válasza:
Nekem is vol/van én személy szerint Amodent vagy milyen fogkrémet kenek rá és egy fél óra mulva le mosom :D nekem bevállt! :)
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!