Kezdőoldal » Szépség és divat » Bőr- és hajápolás » Fodrászok! Mennyire roncsolja...

Fodrászok! Mennyire roncsolja a hajamat, ha a szőkítőport csak meleg vízzel keverve használom festett haj radírozására?

Figyelt kérdés
Kipróbáltam egy tincsen ezt a módszert és látványosan világosodott. Világosbarna hajamból szuper vörös tincset csinált ... vörös az igaz de világosabb és mivel nem peroxiddal használnám, bízok benne, hogy kíméletesebb. Hányas oxival vihetem fel utána a festéket (világos hamvas szőke a festék) ?

2013. márc. 14. 18:09
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:
Hát akkor sok sikert tényleg, és kívánom, hogy sikerüljön! :)
2013. márc. 18. 12:17
 12/15 A kérdező kommentje:
Köszönöm szépen!: )
2013. márc. 18. 18:28
 13/15 anonim ***** válasza:
Szia! Tobbet sajna nem tudok hozza tenni. De irj majd hogy hogy sikerult.:)
2013. ápr. 4. 12:18
 14/15 A kérdező kommentje:
Simán leszivattam végül itthon 6os oxi és kallos kjmn szőkítőpor keverékével. A szőkítés eredménye teljesen jó lett de a középszőke 7.31es hajfesték 8.3masra fogta be. Amit én és a fodrászkellékes 'segítőim' is eléggé furcsálltunk. Az eredmény jóval világosabb lett, mint amit szerettem volna, annyira utáltam, hogy egy héttel később mégegyszer festettem de ugyanúgy kikopott, ja, és vöröses a hajam egyértelműen, rezes, nem narancs, hanem természetes rezes. Utáltam, de már hozzászoktam, csak dícsérte minden egyes ismerősöm, és már megszerettem, és nem is bánom, nem jellegtelen középszőke és természetes. Szóval jól sült el minden, a szőkítés eredménye egyébként egyenletes lett teljesen és csak 2-3 cm-t kellett vágni a hosszú hajamból, örülök, hogy így csináltam.
2013. ápr. 19. 20:56
 15/15 A kérdező kommentje:
Ja és nem gagyi festékkel dolgoztam, végül alfaparfot vettem ami nem egy alja minőség.
2013. ápr. 19. 20:58
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!