A rendes meleg gyantával és csíkkal amit pl lábra használunk azzal lehet a bajszunkat is gyantázni?
Elvileg lehet vele, csak vigyázz, nehogy megégesd vele magad, ill. annak a görgőfelülete is nagyobb ugye, mint az arcra valónak. Nekem annak idején a kozmetikusom nem használt rá külön arcgyantát.
Jelenleg én bajuszra hideggyanta csíkot használok, bár abból sem az arcra valót. Ollóval könnyen méretre tudod vágni. :)
Francokat: az érzékenyebb részekre, különösen intim + arc, a külföldi terminológiában un. "hard wax" használandó. (Idehaza ennek talán a hagyományos gyanta elnevezés felel meg. Az egyik lényeges tulajdonsága, hogy lehúzócsík NÉLKÜL használható.)
Ha bp-i vagy, ajánlom a Tama nevű kozmetikai üzletet, a Jászainál van. Oda szépen betipegsz, és egy kedves eladótól tanácsot kérsz: milyen gyantát ajánlana bajuszoláshoz. Valószínűleg hagyományos vagy intim gyantát fog ajánlani. Az üzletben leginkább Depileve márkát forgalmaznak. Nem tudom, ez mennyire számít jó márkának, de hard wax-szal egész biztosan jobban jársz, mint a görgőfejessel.
(Még annyi, hogy ezeket a "professzionális" gyantákat elvileg kicsit melegebbre kell hevíteni, de erre is kérdezz rá.)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!