A barna hajnak melyek a meleg árnyalatai?
Úgy értem,hogy pl.kakaóbarna tudom hogy hideg, de pl csokoládébarna,mogyoróbarna,stb.,meleg árnyalatok?
Porcelánfehér a bőröm,és sötétkék a szemem,eredetileg,fakó,semmilyen szürkésbarna a hajam, ezt szeretném egy kicsit erőteljesebbé tenni.
A sötétbarna tudom hogy jól állna,viszont elég karakteresek az arcvonásaim, és anyukám szerint a melegbarna lágyítana rajta.
Szerintetek?
köszönöm!
utolsó,nekem jól áll
Mutatom: [link]
ez vagyok én. Szerintetek? Meleg barna? Hideg barna? Milyen legyen? mutathattok képet is szerintetek mi állna jól.
Először is: ha tovább lágyítasz az arcodon, elolvad. Nagyon szép vagy, és babaarcod van.
Duplán is irigy vagyok rád, mert egyrészt ha ilyen arcom lenne, még fekete is lehetne a hajam, nem öregítene vagy csúfítana, másrészt, biztos, hogy rövidre vágatnám, és nem rejtegetném, a hosszú haj a rondáknak kell.
Nehéz képről megállapítani, de szerintem tél típus vagy, ami hideg, így a hideg színek állnak jól. A tél jellemzője, hogy erősen kontrasztos, tehát a porcelán bőrhöz tökéletesek a sötét, hideg barnák. Hófehérke is ebbe a típusba tartozik :), és talán ezért, de emlékeztetsz Ginnifer Goodwin-ra.
Ha a te arcoddal élnék, levágnám a hajam, és sötétre festeném.
Egyelőre ezt találtam, ami szerintem jól állna neked. Ha mégis meleget akarsz, azt is nézek neked.
Úgy értem, hogy aki szép, az rövid hajjal is szép. Megnézel egy csomó Hollywood-i színésznőt, a többségük csak a haja miatt szép, az arcuk kifejezetten ronda.
Nem mondtam, hogy vágja le, azt mondtam, ha ÉN lennék a helyébe, ÉN ezt tenném. Csak ÉN ronda vagyok, nekem kell a hosszú haj, hogy takarja a képem.
És senki nem mondott tüsit. Nemcsak a tüsi a rövid.
Látom, sikerült megragadnod a lényeget.
Kedves 00:48-as, köszönöm szépen a segítséget :)
Hihetetlen hogy egy ilyen kérdésből is képes kialakulni ez.na mindegy :)
Amugy azt tudom,hogy tél típus vagyok, és ugye eredetileg is sötét barna hajam,meg igazából én is jobban szeretem,szóval köszi a segítséget. :)
Igazából én a hosszú hajat szeretem :$ mindíg is azt szerettem. :)
Most hosszabb a hajam,mint a képen, de jelenleg is növesztem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!