Kezdőoldal » Szépség és divat » Bőr- és hajápolás » Milyen hajfestékkel érhetnék...

Milyen hajfestékkel érhetnék el ilyesmi színt? Sötétbarna, meleg, kicsit vöröses fénnyel (képek lent)

Figyelt kérdés

[link]

[link]

[link]

[link]

Például a Palette Tone Cremet próbáltam már, és közel sem olyan színe volt, mint a dobozon...

2012. dec. 30. 14:22
 1/4 anonim ***** válasza:
Nekem a Garnier gesztenyebarnától lett ilyen.
2012. dec. 30. 15:27
 2/4 A kérdező kommentje:
Köszönöm, legközelebb akkor azt tesztelem le:)
2012. dec. 30. 15:46
 3/4 anonim ***** válasza:

Kicsit kutyulni kell vele,de nagyon ajánlom neked,ha jót akarsz a hajadnak! Ha nem szükséges mérgezni magadat inkább ne tedd!

Ilyen színt elérhetsz 2 gyógynövénnyel:henna és indigó! Tartós,a henna nem kopik,nem fakul. Hogy ez előny-e vagy hátrány,azt döntsd el magad,mivel csak lenöveszteni tudod.

Olvasgass utána a guglin. =)

2012. dec. 30. 19:08
 4/4 A kérdező kommentje:
Köszönöm, igazából eddig csak olyan festékeket használtam mik kikoptak 8 vagy 24 mosás után(az más kérdés, hogy ezek sem kopnak ki tökéletesen). Még nem is ez lenne annyira gond, az már inkább, hogy olyanokat olvastam most, hogy szünetet kéne tartani a festés előtt és úgy is előfordulhat, hogy a festett részt teljesen töredezetté teheti a hajat. Nm tudom, pedig már szemeztem egy közeli bioboltban hennákkal.
2012. dec. 30. 22:56

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!

Adataid védelme fontos számunkra!

Mint a weboldalak többsége az interneten, honlapunk működéséhez és célzott hirdetések megjelenítéséhez mi és hirdetési partnereink is cookie-kat tárolunk az általad használt eszközön. Ahhoz, hogy ezt megtehessük, a hozzájárulásod szükséges. Erről az adatvédelmi tájékoztatónkban részletes információkhoz juthatsz, illetve bizonyos cookie-k használatával kapcsolatban további lehetőségeid vannak.