REVALID kapszula! Mennyit nőtt tőle a hajatok? Illetve mennyi ideig szedtétek?
Én nem tapasztaltam semmi pozitív hatását.
Viszont annyi gyomorsavat termelt, hogy bármit ehettem (vagy ha nem akkor is) a torkomban éreztem a savat.
Rajta is van mellékhatásként a tájékoztatón.
Napi kettőt, és én is savas lettem tőle. Miután abbahagytam, a problémám is abbamaradt. Azt nem tudnám megmondani, hogy ezen kívül volt e hatása.
A ricinus olajnak viszont igen. Javasolnám nézz utána annak.
25/N
Érdekes, mert nővéremnek bevállt a revalid, nekem viszont nem annyira. a tonikjától pedig még jobban hullott sajnos.
Barátnőm bőrgyógyász ismerőse a mercz kapszulát javasolta hajhullásra barátnőmnek, ezért kezdtem el én azt szedni. És szerintem jobb mint a Revalid. Legalábbis nagyon gyorsan nő tőle a hajam. Igaz, hogy én azért szedem mert fejtetőn elkezdtem ritkulni (összességében véve amúgy nem hullik a hajam, csak felül ritka) Még azóta nem mentem vissza a fodrászomhoz (ő figyelmeztetett hogy ritka), hogy nézze meg a fejtetőmet, de szerintem hatásos volt. Párom azt mondta, hogy láthatóan sűrűbb fent a hajam, és lát benne baba hajakat is.
Szóval szerintem próbáld ki (ha a revalid nem használt). Ja és még a Varga cseppeket is használom, de bevallom, hogy azt sokszor elfelejtem, mert naponta 2-szer kellene én meg kb kétnaponta egyszer veszem elő. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!