Kinek hozott a barátcserje kapszula már az első hónapban sikert? Szedtetek még valamit mellé?
Szia!
Nem éppen választ tudok neked írni, de nekem is ez az első barátcserjés hónapom, én a premenset használom, mivel mensi előtt minden bajom van.
Most úgy érzem mintha jó lenne, de 3 hónapot írnak, hogy akkor lehet eredményt várni, így én eldöntöttem, hogy szedni fogom folyamatosan.
Milyen fajtát szedsz?
szia!
köszi a választ:)
nekem is ez az első barátcserjés hónapom, én Zafír barátcserjét szedek, mert abban állítólag több a hatóanyag. Én alacsony progeszteron szintre szedem, mert a nődokim clostyt írt fel, de még nem szeretném magam hormontablettákkal tömködni, helyette kipróbálom még az alternatív módszereket.
Te hogy szeded a tabit? Én napi 2x1.-et. Mióta próbálkoztok a babóval, mennyi idős vagy?:)
Nekem vannak már gyermekeim, most az új páromtól szeretnék, két éve vagyunk együtt, és nem védekezünk.:(
Eddig még nem sikerült.39 vagyok.
Nekem rövidek a ciklusaim, amire azt mondta a doki, hogy nem baj, nyáron volt egy eg küretem, azóta mensi előtt már napokkal pecsételgetek.:( Ezért kezdtem el a premenset. Hatóanyag tartalomban nem vagyok jártas, napi egy szemet szedek egyenlőre.
Nem merek egyenlőre többet, mert itt olyat is olvastam, akit összezavart a barátcserje.
Szedtem clostit és duphastont is, de nem sikerült.:( Eléggé elkeseredett vagyok, mert a fiaim hamar sikerültek.:(
nekem a 2 ciklus lett sikeres
első felében ittam még málnalevelet, peteérés után palástfüvet (ezt a 12 hétig inni kell)
6 hkm
Kedves utolsó előtti, sajnálom, hogy nem sikerül, mi is már több mint 1 éve próbálkozunk, és még mindig várattat magára, nemtudom, hogy mit csinálunk rosszul. Mondjuk nekem középidőben sosincs tojásfehérje szerű folyásom:S Remélem mihamarabb összejön neked is a babó, kívánom, hogy sikerüljön!:)
Az utolsónak, meg szívből gratulálok! Tegnap volt állítólag a peteérésem, és ma kezdtem el inni a palástfű teát. Te is 2x1-et szedtél a cserjéből? Teából csak napi 1et ittál?
6hkm: én palástot reggel-este iszom
barátcserét 1ez délben zafír félét :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!