More Milk Plusz kapszula bevált nektek? Milyen dózisban szedtétek?
2,5 hetes a babám és nincs elég tejem :(
Pedig igény szerint szoptatok, mindig próbálok fejni is, rengeteget eszem-iszom (laktoherbet is meg homeo-bogyót szedek)...
Gondolkodtam, hogy válaszoljak-e, vagy nem, mert inkább pozitív dolgot kéne "sugároznunk" nekünk válaszolóknak, de azért mégis leírom, sajnos nekem semmi sem jött be tejszaporításra, 3 hónapig próbálkoztam mindennel!! (laktoherb, more milk, alkoholmentes sör, teák, víz, egészséges kaják, sok pihenés, védőnőtől és ll ligától is segítséget kértem, ki is jöttek - de... nem sikerült. :( Így az én gyerekem 3 hónapig vegyes étrenden élt (először szoptattam aztán tápszer - a tápszer arányaiban mindig több volt mint az anyatej), és végül 3 hónaposan áttértünk a csak tápszerre. Persze ettől nem lett a gyerekem "kevesebb", meg semmi, de nekem egyik nyavalyás szer se vált be, pedig nagyon szerettem volna. Ja, és híztam 5 kilót ennek köszönhetően, de tejem nem lett több.
Viszont még csak 2,5 hetes a babád, még az elején vagytok, próbálj ki mindent, de ne egyszerre!!! :) Sok sikert kívánok! :)
Nálam is bevált a 4x1 dózis 2 hónapig szedtem kezdetben mert nagyon nehezen indult meg a tejem.
Mellette sok alkoholmentes sört, sok levest, gyümölcslevet ettem-ittam, és 22 hónapig szoptattam a fiam.
Nekem a 3x2kapszula bejött.
NE szedj többfélét!!!
Teát homeos bogyót!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!