Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Szoptatás » More Milk Plusz kapszula...

More Milk Plusz kapszula bevált nektek? Milyen dózisban szedtétek?

Figyelt kérdés

2,5 hetes a babám és nincs elég tejem :(

Pedig igény szerint szoptatok, mindig próbálok fejni is, rengeteget eszem-iszom (laktoherbet is meg homeo-bogyót szedek)...

2010. márc. 1. 16:38
 1/7 anonim ***** válasza:

Gondolkodtam, hogy válaszoljak-e, vagy nem, mert inkább pozitív dolgot kéne "sugároznunk" nekünk válaszolóknak, de azért mégis leírom, sajnos nekem semmi sem jött be tejszaporításra, 3 hónapig próbálkoztam mindennel!! (laktoherb, more milk, alkoholmentes sör, teák, víz, egészséges kaják, sok pihenés, védőnőtől és ll ligától is segítséget kértem, ki is jöttek - de... nem sikerült. :( Így az én gyerekem 3 hónapig vegyes étrenden élt (először szoptattam aztán tápszer - a tápszer arányaiban mindig több volt mint az anyatej), és végül 3 hónaposan áttértünk a csak tápszerre. Persze ettől nem lett a gyerekem "kevesebb", meg semmi, de nekem egyik nyavalyás szer se vált be, pedig nagyon szerettem volna. Ja, és híztam 5 kilót ennek köszönhetően, de tejem nem lett több.

Viszont még csak 2,5 hetes a babád, még az elején vagytok, próbálj ki mindent, de ne egyszerre!!! :) Sok sikert kívánok! :)

2010. márc. 1. 16:44
 2/7 anonim ***** válasza:
Szia.én most kezdtem szedni 3 napja,most még csak napi 2-3 szemet szedek,nem mertem egyből 4-et.még nem tapasztaltam több tejet,ezért holnaptól megpróbálom a 4 szemet.amúgy sok jót hallottam róla.4 hetesek vagyunk.
2010. márc. 1. 18:43
 3/7 anonim ***** válasza:
Szia! Nekem úgy tűnik bevált a More Milk. Először 4X1 szemet szedtem, de aztán áttértem a 3X2 szemre. (Pedig nem vagyok 80 kiló.) Nekem úgy egy hét után használt. Emellett alkoholmentes sört iszom, napi egy-két dobozzal. A szoptatós teát most mellőzöm, a More Milk mellett amúgy is csak egy-két csésze javasolt. Szerintem is szépen sorban próbálj ki mindent, és ne egyszerre. Én az elején nagyon elszúrtam a homeos bogyókkal, össze-vissza ettem, persze, hogy nem használt.
2010. márc. 1. 19:27
 4/7 anonim ***** válasza:

Nálam is bevált a 4x1 dózis 2 hónapig szedtem kezdetben mert nagyon nehezen indult meg a tejem.

Mellette sok alkoholmentes sört, sok levest, gyümölcslevet ettem-ittam, és 22 hónapig szoptattam a fiam.

2010. márc. 1. 19:53
 5/7 anonim ***** válasza:

Nekem a 3x2kapszula bejött.

NE szedj többfélét!!!

Teát homeos bogyót!

2010. márc. 2. 19:21
 6/7 anonim ***** válasza:
A barátnőm szedte, és nagyon bevált neki!!!!!!!! Én minden nap iszom egy sört, meg a lakto teát. Egyél sok húslevest, az is nagyon jó!!
2010. márc. 2. 21:48
 7/7 anonim ***** válasza:
Nekem nem segített semmit. Első babámnál szedtem, mindent kipróbáltam, de sajnos elapadt mikor 4 hós volt. Remélem neked segít!
2010. márc. 3. 14:45

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!