Kezdőoldal » Szépség és divat » Bőr- és hajápolás » Mitől nőhet nagyon gyorsan a...

Mitől nőhet nagyon gyorsan a hajunk? Ajánlanátok valamit?

Figyelt kérdés
Vitamin, természetes anyagok, mesterséges anyagok amik a nem srágák, bármi! De közbe ne menjen tönkre a hajam.
2009. szept. 12. 23:16
 1/5 A kérdező kommentje:
bocsi, helyesbítenék: nem srágák--> nem drágák
2009. szept. 12. 23:18
 2/5 anonim ***** válasza:
41%
Élesztő tabletta. Meeg bánfi hajszesz. Tuti páros. :)
2009. szept. 12. 23:48
 3/5 anonim ***** válasza:
84%
A és B vitamin. Ha megfelelő mennyiségben van meg a szervezetedben, akkor nőni fog a haj. Sajnos a vitaminok nem vásárolhatók vény nélkül. Az orvossal kell felíratni, és ha lehet, elmondani neki, hogy miért kéred.
2009. szept. 13. 00:02
 4/5 anonim ***** válasza:

Masszírozd át alaposan a fejbőrödet minden nap!

Ez tuti tipp! :)

És nekem bevált a Panthenol spray is. (Ezt égett bőrfelületre lehet kapni a gyógyszertárban, olyan 1000 -ft körüli áron, de nem vényköteles). Este ráfújtam, belemasszíroztama fejbőrömbe, és reggel hajat mostam. Állítólag fél óra hatóidő is elég, de így kényelmesebb volt. Ne ijedj meg, ha ráfújod, akkor hab állagú lesz.

Egyébként ezt az egyik fórumon egy fodrász ajánlotta, meg kemoterápián átesett betegeknek is ajánlják a hajnövekedés gyorsítására.

Ugyanaz a Panthenol van benne, ami a Pantene (meg más) samponokban és hajápoló cuccokban, csak ebben nagyobb a koncentráció.

2009. szept. 13. 13:24
 5/5 A kérdező kommentje:
köszi!:)
2009. szept. 14. 19:48

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!