Ajánlanátok jó piercingest, aki gyorsan, fájdalomkímélően lehetőleg jó áron dolgozik?
Lehetőleg csak Bp-en! :)
Az orromba szeretnék egy piercinget, de nem tudom hova menjek és az árakkal sem vagyok nagyon tisztában...
Légyszi segítsetek! köszi! :)
szia! én még 3éve csináltattam a köldökömbe piercinget
és azért mentem oda mert volt 1 csaj akinek nagyon tetszett a hasába,pont jó helyre szúrta,nem lógott stb. Hát és nekemis azóta szép,úgyhogy szerintem nyugodtan menj oda tuti orrba is ilyen jó! :) a fájdalom mentességet pedig felejtsd el.Vagy akkor v utána fájni fog,de lehet h mind2szer.nekem akkor olyan volt mint 1 darázs csípés és kb 3htig fájt de megérte!!! a szépségért megkell szenvedni!:)21L
A fájdalomkímélőt persze csak egy bizonyos határig értettem...:) Pl. hallottam már oylan, hogy semmi érzéstelenítés nélkül belevágott egy piercinges. Azért ilyen nem szeretnék kifogni...:)
Köszi, hogy válaszoltál! Azt még megkérdezhetem, ha még emlékszel rá mennyibe került?
Europark
www.elvistattoo.hu
egyik legjobb
Én a Westend Tattoo-ban csináltattam piercinget.
Itt van az árlista: [link] (nagyjából hasonlóképp vannak az árak mindenhol, legalábbis eddig ezt tapasztaltam).
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!