Mit ajánlanátok? Nem tudom, milyen úton induljak el.
persze, hogy egyik ügynökségnél sem probléma, megcsinálják szívesen, csak elkérnek érte egy vagyont, munkát meg sose kapsz.
el kell keserítselek, semmi esélyed. az országban nincs olyan, hogy arcmodell, fotómodell stb, mert csakis olyan lányokkal foglalkoznak érdemben, akik kifutóra, fotózásra, katalógusba, smink, haj mindenféle modellnek jók.
egyik barátnőm modellkedett elég sokáig, sokszor elkísértem ide-oda, többször mondták, hogy tök jó lennék... csak nőnék végre meg (voltam 18 körül xD). Magasabb vagyok picit nálad és kilóra kevesebb. :S Szóval sajnos ezt a szakmát hagyd meg a nagyoknak, és keress mást.
Ha van felesleges 1-2 százezred kidobni az ablakon, csináltathatsz portfóliót, de azon kívül, hogy lesz pár jó képed fészbukra, mást nem érsz vele.
Ha mindenképpen 5 perc csillogást és hírnevet szeretnél, keress olyan ügynökséget, ami statiszták kiküldésével foglalkozik, ott lehet esélyed, ha ezt szeretnéd.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!