Milyen hajsampont ajánlanátok egy kamaszlánynak, aki úszik és gyorsan zsírosodik a haja?
Mert ha zsíros hajra valót használok,nagyon kiszárad a fejbőröm,viszont a klóros víz nagyon szárítja.
Előre is nagyon szépen köszönöm a válaszokat.
Ez nekem nagyon bevált
De ha nem bízol az ilyen samponokban és mindenképpen hagyományosat szeretnél, akkor olyat válassz, ami áttetsző és nem sűrű, krémes. Utána almaecetes vagy citromos langyos vízzel célszerű leöblíteni, mert leviszi a hajadról a maradék sampont, ami ha kis mennyiségben is, de rajta marad, tovább zsírosít.
Zsíros hajra valót semmiképp se használj, az hosszútávon csak ront a helyzeten.
Szívesen :)
A lényeget hagytam ki, az úszás miatt én ezt ajánlom a hajadra
Szigorúan elkerülve a hajtövet és talán nem is minden alkalommal érdemes használni.
A tégely hatalmas, fodrászkellékesnél lehet kapni, én olyan 800 Ft körül vettem, fél éve megvan és alig fogyott.
házilag készíthető tojássampont, ami mentes a szintetikus és káros összetevőktől.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!