Mit ajánlanátok a gyorsan zsírosodó hajamra?
A gyorsan gyakorlatilag azt jelenti,h akár már a mosás napján bezsírosodik.
Barna, viszonylag erős szálú, dús hajam van, amit nem festetek.
Elég sok reklámokból ismert sampont próbáltam már,de sajna hiába.
Balzsamot csak ritkán használok,de azt is csak a hajvégemre.
Általában hajszáírtózok, úgy hallottam,h talán az is segít vmennyit.
Na asszem kb mindent sikerül leírni.:)
Előre is köszönöm a válaszokat!
Ha beírod a googleba h zsíros hajra hajpakolás elég sok mindent kihoz, próbálj ki párat.. valamelyik csak beválik..
De lehet h épp az volt a baj,hogy agyon reklámozott samponokkal mostad a hajad, mert az néha sokkal sza*abbmint pl.: egy tescos sampon..
A legjobb sampon zsíros hajra(mivel nekem is az van) kénes sampon, vagy pedig csalán sampon !!!
Ne fésülködj sokat, ne piszkáld ne vakargasd a fejbőröd mert ez is zsírosítja.
Elég nagy tévhitben élsz, mert a hajszárítás termeli a fattyúmirigyeket.
Miután lemosod a hajadról a sampont, hideg vízzel vagy langyos vízzel tedd!
és minél többet mosod a hajad annál jobban fog zsírosodni, elhasználódni..
Köszönöm a válaszokat...próbálkozom, nem adom fel!
Hát akkor egy tévhittel kevesebb:)!
"Lehetőleg ne szárítsa hajszárítóval haját, hanem hagyja, hogy az a szoba levegőjén magától száradjon – a hajszárító forró levegője serkenti a faggyúmirigyek működését. Ugyanígy csak langyos vízzel mosson hajat, és a nagy dörzsöléseket is felejtse el –"
"... magától száradjon – a hajszárító forró levegője serkenti a faggyúmirigyek működését. ..."
"10 cm-nél közelebbről, mivel a túl meleg hajszárítás roncsolja a hámsejteket, a haj könnyen meghasad és eltörik."
első vagyok.
Utolsó
ezt honnan szedted?
Írd már be légyszíves a googleba h zsíros haj és hideg víz :))
figy csináld azt amit én tettem...nekem is ez a bajom volt...már nem, mondom a titkom:
hosszú hajam volt de levágattam rövidre (hátul felnyírt tetőn hosszabb borzolós) mivel nagyon sokat kellett mosni a zsírosodástól. most hogy rövid zselés borzolós, mivel minden nap belövöm ezért nem mosom annyiszor mert ugye nem állna meg olyan jól, és simán kibírja 1-2 hétig mosás nélkül. nagy érvágás volt levágatnom de a jövőbe tekintettem úgymond előtte és megállapítottam, hogy hosszú távon ez lesz a legjobb. 3 éve rövid a hajam 1-2 hetente mosom de volt hogy 1 hónapig meg se mostam mert nem látszott, és most növesztem szerdán vágattam utoljára és már növeszteni fogom beállok a 10 naponta mosásra.
sztem próbáld ki, a hajad úgyis visszanő 1-2 év alatt de legalább be tudod állítani úgy 1 év alatt hogy kitolod a hajmosásokat minimum 1 hetes intervallumokra szépen lassan de enyémnek pl az is túl gyakori szóval 10 naponta mosom :)
és rövid hajon nem látszik meg annyira hogy milyen ronda zsíros lesz első pár hónapban mivel úgyis folyton belövöd reggelente :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!