Szeretném egy kicsit sminkelni magamat. Hogyan kezdjek hozzá?
Attól függ miért akarod magad sminkelni?
Elrejteni valamit - pl: bőrhibák, karikák - vagy hangsúlyozni - pl: a szemedet, szemöldököd?
18/l
Hát akkor... a bőrhibákra korrektor, esetleg alapozó a megfelelő. Ezt nem kell az egész arcodra felkenni. És fontos, hogy találd meg a bőrszínedhez leginkább hasonlító árnyalatot.
A szemöldöködön pedig egy csipesz segíthet leginkább. Nem érdemes saját magadat kínozni. Elsőre érdemes elmenned egy kozmetikushoz vagy megkéred egy lány barátodat, hogy szedje ki egyszer-kétszer. Aztán már magadnak is tudod szedni.
A szemhéjadat többféleképpen hangsúlyozhatod. Szemceruza vagy szemhéjpúder. Én a szemceruzát javasolnám, magam is azt használom, csak alkalmakkor festem ki erőteljesebben szemhéjpúderrel.
Fontos lenne tudni, hogy milyen színek állnak jól neked; a hideg szürkés színek vagy a meleg barnás színek.
Alsó szempilla sor alá halványan húz egy vonalat a szemcerkával és satírozd el fülpálcikával. Majd a felső szempilla sor tövébe, ott is picit satírozhatsz.
Így az egész halvány lesz, mégis érzékelhetően élénkebbek lesznek a vonásaid.
alapból a meleg barnás színek, amik jól állnak
a körmömet milyenre fessem? natúr vagy színes?
A körmödet festeni?
Semmilyenre.
Na, asszem bevettem - hála az én nyitott és felvilágosult gondolkodásomnak - egy kamu kérdést.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!