Kezdőoldal » Szépség és divat » Bőr- és hajápolás » Fiúból lehet kozmetikus?

Fiúból lehet kozmetikus?

Figyelt kérdés

mindennap ápolom a bőröm, a kezemet mindig kenegetem, a reggeli szemem körüli karikákat alapozóval tüntetem el, alapból lányos fiú vagyok, s érdekel a bőrápolás, nagyon érdekel minden, ami a kozmetikával kapcsolatos

az összes ilyen filmet megnéztem a youtubeon, amúgy még csak 16 vok de suli után szívesen mennék okjs képzésre

2013. febr. 20. 13:04
 1/7 anonim ***** válasza:
100%
Persze hogy lehet belőled kozmetikus. Csak Magyarországon nem divat még az ilyesmi, külföldön tök normálisnak számít ha egy férfi a szépségiparban dolgozik. Sőt, a világleghíresebb sminkese is férfi.
2013. febr. 20. 13:10
 2/7 A kérdező kommentje:
Hova érdemes jelentkeznem?
2013. febr. 20. 13:16
 3/7 anonim ***** válasza:
90%
Itt Romániaban kozmetika főiskolára nem jelentkezhet fiú,viszont sminkes képzeésre igen. Gondolom a szőrtelenitési tevékenységek miatt. Egymáson gyakorolnak a tanulók és pl. eléggé kinos lenne a lányoknak a bikivonalukat szőrtelenitetni egy fiúval. Mindenképpen érdeklődjél, hátha Magyarországon más a helyzet. Lehet belőled egy jó sminkes is akár. Sok sikert.
2013. febr. 20. 14:53
 4/7 anonim ***** válasza:
Keress a környékeden OKJ-s kozmetikus tanfolyamokat, országszerte nagyon sok van :) Szerintem olyan sok különbség nincs a színvonaluk között. De mielőtt jelentkeznél, szerintem hívd fel őket, hogy vesznek e fel fiúkat.
2013. febr. 20. 19:36
 5/7 anonim ***** válasza:

Előző vagyok! szerintem nézd meg a Lia iskola képzései között, én is oda fogok menni Veszprémbe. Sok helyen tartanak ilyen tanfolyamokat. Abban vagyok biztos, hogy még Budapesten és Győrben vannak, de ezen kívül még egy pár helyen.

www.liaiskola.hu

2013. febr. 20. 19:38
 6/7 anonim ***** válasza:
Bocsánat, a 2. voltam, nem a 3. :)
2013. febr. 20. 19:39
 7/7 anonim válasza:
Szia. Én a Liába végeztem Pesten kozmetikusként, és a tavalyi osztályba járt egy fiúcska. Aki nagyon ügyes volt, oklevelet is kapott. Most úgy tudom, hogy külföldön dolgozik, sikeres lett. Egyébként a Lia Iskola, alapítványi iskola. Nem kell fizetni, nagyon jó a képzés, sok tudást kapsz. Ilcsi Szépítőfűvekhez lesz korlátlan hozzáférésed, ugyan is, ezzel dolgoznak, tanítanak a suliban. Sok Sikert!!
2013. febr. 22. 23:59

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!