Nagyon sok pattim van és miteszerem, a kozmetikus sem tud mit csinálni azt mondta használjak krémeket. Van valamilyen gyógymód / kencefice ami el tudja tüntetni őket?
Hány éves vagy?
Úgy sejtem, hogy pubertáskorban vagy, ez pedig általában zsíros bőrrel jár. Ez ellen nem tudsz mit tenni, szerintem ennyi idősen a hormontartalmú gyógyszerek inkább ártanak, mint használnak, tehát az sem megoldás.
Én, mint kozmetikus, azt tanácsolom, hogy keress egy Ilcsi referencia kozmetikát a lakhelyedhez közel és járj oda kezelésre. Az Ilcsi termékek natúrkozmetikumok, így nem kerül olyan a szervezetedbe, ami nem jó. Lehetőség van gépes kezelésre is, a vió nevű szerkezet fájdalommentes, de kiváló pórusösszehúzó, fertőtlenítő hatással bír. Ha eljársz rendszeresen kezelésre, akkor a bőröd állapota javulni fog. A kozmetikus majd javasol otthonra is ápoló termékeket, hogy a kezelések között is tudd a bőröd szinten tartani.
Keress egy masik kozmetikust. Esetleg megprobalhatnad a gyogykozmetikust vagy ha az sem megy akkor heti ketszer forazz vizet,ontsd egy talba hajolj fole,egy torolkozovel takard le. Afejed h a goz ne szalljon ki. 10 perc eleg. A ket esetbol egyszer kinyomkodhatod a mitteszereket,de csak az orrodon! A nyomkodas utan torold at az egesz arcod kamillateaval!
En nem nagyon ajanlom a kemiai anyagokat. Nekem sem nagyon segitettek. Hasznalj zoldsegeket vagy hagymat,mezet,vagyis hazilag elkeszitheto arcmaszkokat.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!