Nem ér semmit a kozmetikus a mitesszeres arcbőrömre, mit tehetnék még?
Figyelt kérdés
Ha elmegyek kozmetikushoz, egy hét, mire meggyógyul az arcom, ez után megint mehetnék kinyomkodtatni, mert ezen idő alatt visszajönnek. Persze, a gyulladtabb területek után maradnak pirosabb foltok, amik hetekig halványodnak el, tehát végeredményben semmi értelme a kozmetikusnak, 1 napig sem szép a bőröm így. Már minden kencét kipróbáltam. :(2013. febr. 7. 17:29
1/18 anonim válasza:
Menj bőrgyógyászhoz vagy endokrinológushoz.
2/18 A kérdező kommentje:
Ezek a szakterületek sztk-s rendszerben nem elérhetőek, csak magánrendelés útján?
2013. febr. 7. 17:36
3/18 anonim válasza:
Sztk-san is elérhetőek természetesen.
4/18 A kérdező kommentje:
De csak bőrgyógyász-kozmetológus foglalkozik ilyennel, nem?
2013. febr. 7. 17:41
5/18 anonim válasza:
A bőrgyógyász is. Az endokrinológus a hormonokat vizsgálja, s lehet, hogy hormonális a problémád.
6/18 A kérdező kommentje:
És a bőrgyógyász ránéz az arcomra, és felír valamit, vagy "belső" vizsgálat után? Bocsi a sok hülye kérdésért. :D Egyébként ezekhez kell beutaló?
2013. febr. 7. 17:48
7/18 A kérdező kommentje:
2013. febr. 7. 17:52
8/18 anonim válasza:
Nekem először valóban azt csinálta a bőrgyógyász, hogy rám nézett és felírt vmit. Aztán nem használt, megint elmentem de az sem használt. Elegem lett és belső kivizsgálást akartam, ezért mentem el az endokrinológushoz. Bár a bőrgyógyász is elküldött laborba, de semmi nem derült ki onnan. Mert ugyebár góckutatásra és hormonvizsgálatra volt szükség, amit a másik doki végez el. Bőrgyógyászhoz nem, de az endokrinológushoz kell beutaló. Amúgy nagyon sok helyen nincs endokrinológia, én tatabányai vagyok és fel kell járnom Budapestre a SOTE II. számú klinikájára.
9/18 A kérdező kommentje:
És Neked mi derült ki?
2013. febr. 7. 18:03
10/18 anonim válasza:
Egyenlőre még semmi, hónap végén megyek vissza, akkor derül ki.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!