Kezdőoldal » Szépség és divat » Bőr- és hajápolás » Nem ér semmit a kozmetikus a...

Nem ér semmit a kozmetikus a mitesszeres arcbőrömre, mit tehetnék még?

Figyelt kérdés
Ha elmegyek kozmetikushoz, egy hét, mire meggyógyul az arcom, ez után megint mehetnék kinyomkodtatni, mert ezen idő alatt visszajönnek. Persze, a gyulladtabb területek után maradnak pirosabb foltok, amik hetekig halványodnak el, tehát végeredményben semmi értelme a kozmetikusnak, 1 napig sem szép a bőröm így. Már minden kencét kipróbáltam. :(
2013. febr. 7. 17:29
1 2
 11/18 A kérdező kommentje:
Az a baj nálam, hogy a bőröm leginkább engem zavar, meg amikor vannak sebek, amik igazából a mitesszer miatt jönnek ki. De látszik, hogy nem ez a nagyon durva eset vagyok, hogy gyulladt, pattanásos az arcom, igazából pattanásaim nincsenek is, félő, hogy nem veszik komolyan, csak a "látványos" eseteket... Neked mi baja az arcodnak?
2013. febr. 7. 18:17
 12/18 anonim ***** válasza:
Szerintem akkor még nem fontos az endokrinológus, de a bőrgyógyászhoz elmehetsz, hátha tud valami újat mondani vagy vmi jó kenőcsöt felírni. Nekem nagyon pattanásos, zsíros, mitesszeres a bőröm, és mivel már sok mindent kipróbáltam, de semmi nem segített, gondoltam, hogy lehet, hogy vmi belsőleges probléma okozza ezt. Amúgy pajzsmirigy betegségem is van, még az is lehet, hogy vmi olyan betegség áll fent, ami ezt is okozza. Nem tudom, majd kiderül, már én is kíváncsi vagyok.
2013. febr. 7. 18:25
 13/18 anonim ***** válasza:
Menjetek el magán bőrgyógyászhoz! Én nem bízok az sztk-s orvosokban, a magán igaz, hogy pénzbe kerül, de sokkal korszerűbb dolgokat ismer.
2013. febr. 7. 18:27
 14/18 anonim ***** válasza:
Én voltam anno magán bőrgyógyásznál. Annyi előnye volt, hogy nem kellett heteket várnom. De igazából semmivel sem mondott többet, mint az sztk-s. De persze aki megteheti, az nyugodtan elmehet magándokihoz. Engem már nem érdekel a bőrgyógyász, rájöttem, hogy akár sztk-s, akár magán, akkor sem tud segíteni.
2013. febr. 7. 18:31
 15/18 anonim ***** válasza:
Persze hogy ugyan azt tudja, mivel az sztk-s rendelés után mennek a magánrendelőjükbe...
2013. febr. 7. 18:59
 16/18 anonim ***** válasza:
Ezt most nem teljesen értem. A 13-as azt írta, hogy nem bízik az sztk-sokban, kvázi ő nem rendel magánúton. De a 15-ös meg pont az írja, hogy egyikből megy a másikba. Akkor mégiscsak rendel itt is, ott is, és ugyanazt tudja.
2013. febr. 7. 19:04
 17/18 anonim ***** válasza:
Van akinek van magánrendelése is, de a legtöbbnek nincs. Akinek van magán is, ő nyilván ugyanazt fogja ajánlani mindkét helyen.
2013. febr. 7. 19:16
 18/18 anonim ***** válasza:
Az már régen rossz, hogy csak egy hét alatt jön rendbe a bőröd kozmetikus után. Mindenképp keress másikat. A mitesszerek pedig nem olyanok, mint a pattanás, hogy egyszer kinyomják, és nem tér vissza. Bizonyos területeken (főleg orr) mindig vissza fognak jönni, ezeket rendszeresen tisztíttatni kell.
2013. febr. 15. 15:27
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!